PNCE električni valji

smlogo color

PNCE električni valji so valji z vgrajenim pogonom preko preciznega krogličnega vretena. Električni valj je zasnovan na osnovi standarda ISO 15552. Oblika in dimenzije valja so zelo podobni pnevmatskim valjem.

Vgrajeno precizno kroglično vreteno z reducirano zračnostjo na kroglični matici in precizen proti-zasučni mehanizem na batnici omogočata visoke zmogljivosti delovanja kot so, visoke hitrosti, odlična ponovljivost in natančno pozicioniranje položaja. Za zagotavljanje dolge življenjske dobe je omogočeno ponovno mazanje preko mazalnega nipla na ohišju valja.

Posebna pozornost je namenjena čistim gladkim zunanjim površinam in dizajnu, ki ustreza IP65 zaščiti in omogoča enostavno čiščenje valja. Različica IP65CR ponuja tudi povečano korozijsko odpornost v težjih delovnih okoljih. Električni valj v kombinaciji z mazivom razreda H1 predstavlja izpeljanko za prehrambeno industrijo. Na voljo je tudi vsa dodatna ISO oprema za pritrditve cilindrov, senzorika, adapterji za pritrditev motorjev, stranski pogoni in nazadnje tudi koračni ali servo motorji z ustreznim krmilnikom. Na voljo vam je spletno programsko okolje, ki omogoča enostaven izbor ustreznega valja za vašo aplikacijo.

Hypex, Lesce, d.o.o

Alpska cesta 43

4248 Lesce

Tel.: +386(0)4 53-18-700

www.hypex.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!