Tretja Ölflex connect konferenca

smlogo color

V Italiji, natančneje v Monzi, se je Oktobra odvijala tretja Ölflex connect konferenca.

Konference se je udeležilo 37 aplikacijskih inženirjev iz celega sveta. Med njimi je bila tudi LAPP SLOVENIJA. Tema konference je bila Ölflex connect CHAIN.

Organizirali smo jo skupaj z našim dolgoletnim partnerskim podjetjem Brevetti Stendalto iz Monze.    

Za produkte podjetja Brevetti Stendalto se je Lapp Group odločil na osnovi kvalitete, durabilnosti, odpornosti na zunanje vplive, enostavno upravljanje in dolgoletno tradicijo po vsem svetu. Ustanovitelj podjetja Brevetti, g. Gianni Mauri je leta 1968 zasnoval Prvo najlon kabelsko verigo na svetu.

Namen konference je bil izmenjava znanj, izkušenj in iskanja novih rešitev. Dokazali smo kar nekaj pravil, ki jih je potrebno upoštevati pri dizajniranju verig.

Lapp, d.o.o.

Limbuška cesta 2

2341 Limbuš

Tel.: +386(0)2 421 35 53

www.lappslovenija.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!