Tretja Ölflex connect konferenca

smlogo color

V Italiji, natančneje v Monzi, se je Oktobra odvijala tretja Ölflex connect konferenca.

Konference se je udeležilo 37 aplikacijskih inženirjev iz celega sveta. Med njimi je bila tudi LAPP SLOVENIJA. Tema konference je bila Ölflex connect CHAIN.

Organizirali smo jo skupaj z našim dolgoletnim partnerskim podjetjem Brevetti Stendalto iz Monze.    

Za produkte podjetja Brevetti Stendalto se je Lapp Group odločil na osnovi kvalitete, durabilnosti, odpornosti na zunanje vplive, enostavno upravljanje in dolgoletno tradicijo po vsem svetu. Ustanovitelj podjetja Brevetti, g. Gianni Mauri je leta 1968 zasnoval Prvo najlon kabelsko verigo na svetu.

Namen konference je bil izmenjava znanj, izkušenj in iskanja novih rešitev. Dokazali smo kar nekaj pravil, ki jih je potrebno upoštevati pri dizajniranju verig.

Lapp, d.o.o.

Limbuška cesta 2

2341 Limbuš

Tel.: +386(0)2 421 35 53

www.lappslovenija.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!