Inea RBT na Mednarodnemu Industrijskemu sejmu 2017 v Celju

smlogo color

Podjetje Inea RBT bo od torka 4.4. do petka 7.4.2017 prisotna na Mednarodnemu industrijskemu sejmu v Celju, ki je bil v preteklosti bolj znan kot četvorček Forma tool, Graf Pack, Plagkem, ter Varjenje in livarstvo.

Inea RBT se bo sejma udeležila prvič, poleg opreme Mitsubishi Electric pa bomo tokrat velik poudarek dali na predstavitev opreme švedskega podjetja HMS Industrial Networks. HMS Anybus moduli omogočajo komunikacijo med množico različnih protokolov v industriji – prehod znotraj različnih Fieldbus področnih vodil in industrijskega Etherneta. HMS IXXAT moduli omogočajo komunikacijske rešitve na področju CAN omrežij, »Safety« funkcij in komunikacijske rešitve na področju avtomobilske industrije.

Naše podjetje bo na razstavnem prostoru 32 v hali L1 poleg demo opreme Mitsubishi Electric predstavljalo tudi proizvode HMS Industrial Networks. Imamo kar nekaj dobrih razlogov, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru.

Vljudno vabljeni!

Produkti za avtomatizacijo Mitsubishi Electric, komunikacijski pretvorniki HMS Industrial Networks in strežniška tehnologija Kepware.

Inea RBT d.o.o.

Stegne 11, 1000 Ljubljana

Tel: 01 513 81 00

www.inea-rbt.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!