Inea RBT na Mednarodnemu Industrijskemu sejmu 2017 v Celju

smlogo color

Podjetje Inea RBT bo od torka 4.4. do petka 7.4.2017 prisotna na Mednarodnemu industrijskemu sejmu v Celju, ki je bil v preteklosti bolj znan kot četvorček Forma tool, Graf Pack, Plagkem, ter Varjenje in livarstvo.

Inea RBT se bo sejma udeležila prvič, poleg opreme Mitsubishi Electric pa bomo tokrat velik poudarek dali na predstavitev opreme švedskega podjetja HMS Industrial Networks. HMS Anybus moduli omogočajo komunikacijo med množico različnih protokolov v industriji – prehod znotraj različnih Fieldbus področnih vodil in industrijskega Etherneta. HMS IXXAT moduli omogočajo komunikacijske rešitve na področju CAN omrežij, »Safety« funkcij in komunikacijske rešitve na področju avtomobilske industrije.

Naše podjetje bo na razstavnem prostoru 32 v hali L1 poleg demo opreme Mitsubishi Electric predstavljalo tudi proizvode HMS Industrial Networks. Imamo kar nekaj dobrih razlogov, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru.

Vljudno vabljeni!

Produkti za avtomatizacijo Mitsubishi Electric, komunikacijski pretvorniki HMS Industrial Networks in strežniška tehnologija Kepware.

Inea RBT d.o.o.

Stegne 11, 1000 Ljubljana

Tel: 01 513 81 00

www.inea-rbt.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!