Inea RBT na Mednarodnemu Industrijskemu sejmu 2017 v Celju

smlogo color

Podjetje Inea RBT bo od torka 4.4. do petka 7.4.2017 prisotna na Mednarodnemu industrijskemu sejmu v Celju, ki je bil v preteklosti bolj znan kot četvorček Forma tool, Graf Pack, Plagkem, ter Varjenje in livarstvo.

Inea RBT se bo sejma udeležila prvič, poleg opreme Mitsubishi Electric pa bomo tokrat velik poudarek dali na predstavitev opreme švedskega podjetja HMS Industrial Networks. HMS Anybus moduli omogočajo komunikacijo med množico različnih protokolov v industriji – prehod znotraj različnih Fieldbus področnih vodil in industrijskega Etherneta. HMS IXXAT moduli omogočajo komunikacijske rešitve na področju CAN omrežij, »Safety« funkcij in komunikacijske rešitve na področju avtomobilske industrije.

Naše podjetje bo na razstavnem prostoru 32 v hali L1 poleg demo opreme Mitsubishi Electric predstavljalo tudi proizvode HMS Industrial Networks. Imamo kar nekaj dobrih razlogov, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru.

Vljudno vabljeni!

Produkti za avtomatizacijo Mitsubishi Electric, komunikacijski pretvorniki HMS Industrial Networks in strežniška tehnologija Kepware.

Inea RBT d.o.o.

Stegne 11, 1000 Ljubljana

Tel: 01 513 81 00

www.inea-rbt.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!