FIPALIFT – Specialist za učinkovite logistične procese

logo

Učinkovit partner pri tovorjenju blaga.

FIPALIFT EASY z dvižno silo do 65 kg je bil razvit z namenom optimizacije procesov pri tovorjenju blaga v kombijih, tovornjakih, kontejnerjih ipd. S klasičnimi dvigali pogosto ni mogoče dvigniti blaga na visoko točko brez negativnega vpliva na ergonomijo. Posebej zasnovan ročaj FIPALIFTA v obliki črke L omogoča ergonomično delo – tudi v primeru dviga blaga na višjo točko. Oblika ročaja zaposlenemu omogoča dvigovanje tovora s tal in postavitev na višino brez naporov. Popolnoma integriran spustni ventil omogoča hitro umestitev dvignjenega blaga.

FIPALIFT EASY je zasnovan na tehnologiji, uporabljeni pri FIPALIFT BASIC, torej se vsi pripomočki prilagajajo obema verzijama. Osnovna verzija vključuje standardno opremo, na primer krmilno ročico, raztegljivost do 2,5 m in z možno montažo na različne višine. Poleg standardne opreme nudimo široko paleto tovarniško dodelanih možnosti. Stroški prevoza so visoki in pogosto odvisni od uporabljene prostornine tovora. FIPALIFT EASY vam omogoča najučinkovitejšo porabo prostora v kombiju, tovornjaku ali drugje in vam s tem pomaga prihraniti pri transportnih stroških.

Top teh d.o.o.

Tel: 01 787 16 61

FIPA GmbH

www.fipa.com

www.topteh.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!