FIPALIFT – Specialist za učinkovite logistične procese

logo

Učinkovit partner pri tovorjenju blaga.

FIPALIFT EASY z dvižno silo do 65 kg je bil razvit z namenom optimizacije procesov pri tovorjenju blaga v kombijih, tovornjakih, kontejnerjih ipd. S klasičnimi dvigali pogosto ni mogoče dvigniti blaga na visoko točko brez negativnega vpliva na ergonomijo. Posebej zasnovan ročaj FIPALIFTA v obliki črke L omogoča ergonomično delo – tudi v primeru dviga blaga na višjo točko. Oblika ročaja zaposlenemu omogoča dvigovanje tovora s tal in postavitev na višino brez naporov. Popolnoma integriran spustni ventil omogoča hitro umestitev dvignjenega blaga.

FIPALIFT EASY je zasnovan na tehnologiji, uporabljeni pri FIPALIFT BASIC, torej se vsi pripomočki prilagajajo obema verzijama. Osnovna verzija vključuje standardno opremo, na primer krmilno ročico, raztegljivost do 2,5 m in z možno montažo na različne višine. Poleg standardne opreme nudimo široko paleto tovarniško dodelanih možnosti. Stroški prevoza so visoki in pogosto odvisni od uporabljene prostornine tovora. FIPALIFT EASY vam omogoča najučinkovitejšo porabo prostora v kombiju, tovornjaku ali drugje in vam s tem pomaga prihraniti pri transportnih stroških.

Top teh d.o.o.

Tel: 01 787 16 61

FIPA GmbH

www.fipa.com

www.topteh.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!