FIPALIFT – Specialist za učinkovite logistične procese

logo

Učinkovit partner pri tovorjenju blaga.

FIPALIFT EASY z dvižno silo do 65 kg je bil razvit z namenom optimizacije procesov pri tovorjenju blaga v kombijih, tovornjakih, kontejnerjih ipd. S klasičnimi dvigali pogosto ni mogoče dvigniti blaga na visoko točko brez negativnega vpliva na ergonomijo. Posebej zasnovan ročaj FIPALIFTA v obliki črke L omogoča ergonomično delo – tudi v primeru dviga blaga na višjo točko. Oblika ročaja zaposlenemu omogoča dvigovanje tovora s tal in postavitev na višino brez naporov. Popolnoma integriran spustni ventil omogoča hitro umestitev dvignjenega blaga.

FIPALIFT EASY je zasnovan na tehnologiji, uporabljeni pri FIPALIFT BASIC, torej se vsi pripomočki prilagajajo obema verzijama. Osnovna verzija vključuje standardno opremo, na primer krmilno ročico, raztegljivost do 2,5 m in z možno montažo na različne višine. Poleg standardne opreme nudimo široko paleto tovarniško dodelanih možnosti. Stroški prevoza so visoki in pogosto odvisni od uporabljene prostornine tovora. FIPALIFT EASY vam omogoča najučinkovitejšo porabo prostora v kombiju, tovornjaku ali drugje in vam s tem pomaga prihraniti pri transportnih stroških.

Top teh d.o.o.

Tel: 01 787 16 61

FIPA GmbH

www.fipa.com

www.topteh.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!