FIPALIFT – Specialist za učinkovite logistične procese

logo

Učinkovit partner pri tovorjenju blaga.

FIPALIFT EASY z dvižno silo do 65 kg je bil razvit z namenom optimizacije procesov pri tovorjenju blaga v kombijih, tovornjakih, kontejnerjih ipd. S klasičnimi dvigali pogosto ni mogoče dvigniti blaga na visoko točko brez negativnega vpliva na ergonomijo. Posebej zasnovan ročaj FIPALIFTA v obliki črke L omogoča ergonomično delo – tudi v primeru dviga blaga na višjo točko. Oblika ročaja zaposlenemu omogoča dvigovanje tovora s tal in postavitev na višino brez naporov. Popolnoma integriran spustni ventil omogoča hitro umestitev dvignjenega blaga.

FIPALIFT EASY je zasnovan na tehnologiji, uporabljeni pri FIPALIFT BASIC, torej se vsi pripomočki prilagajajo obema verzijama. Osnovna verzija vključuje standardno opremo, na primer krmilno ročico, raztegljivost do 2,5 m in z možno montažo na različne višine. Poleg standardne opreme nudimo široko paleto tovarniško dodelanih možnosti. Stroški prevoza so visoki in pogosto odvisni od uporabljene prostornine tovora. FIPALIFT EASY vam omogoča najučinkovitejšo porabo prostora v kombiju, tovornjaku ali drugje in vam s tem pomaga prihraniti pri transportnih stroških.

Top teh d.o.o.

Tel: 01 787 16 61

FIPA GmbH

www.fipa.com

www.topteh.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!