Z LAPP kablom gre hitreje

logo

Svet se spreminja iz dneva v dan, potrebe po hitrih reakcijah naraščajo. Avtomatizirani procesi več ne zadostujejo, vedno bolj smo usmerjeni v pametne tovarne. Le te imajo sposobnost hitrega prilagajanja na spremembe trga, vedno bolj prihaja do izraza mala serija proizvodov in seveda potrebna konkurenčnost.

Besedna zveza industrija 4.0 je trenutno ena tistih bolj zaželenih. Enim predstavlja marketinško orodje, proizvodnim podjetjem pa korenite spremembe. Roboti se razvijajo hitreje, postajajo bolj inteligentni in sposobni učenja. Potrebe po takšnih rešitvah vztrajno rastejo. Globalno gledano je rast instalacij industrijskih robotov narasla za cca. 16% letno glede na povprečje od leta 2010. Letna napoved pa je 13% do leta 2019.

Svet robotov delimo na proizvajalce, integratorje in vzdrževalce robotov. Proizvajalci robotov se na trgu ponašajo z novimi modeli, ki so bolj kompaktni, večstranski in imajo daljšo življenjsko dobo. V preteklosti se je robote zamenjalo, ko je prišla nova generacija, danes pa se jim dodeljuje različne naloge.

Lapp, d.o.o.

Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš

Tel.: +386(0)2 421 35 53

www.lappslovenija.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!