THERIS

logo

Avtomatski sistem zgodnjega odkrivanja požara.

Sistem zgodnjega odkrivanja požara je namenjen avtomatski neprekinjeni kontroli temperaturnih parametrov v zaprtih prostorih preko IR kamer. Njegova uporaba se priporoča za vse prostore, kjer je večja količina nevarnih ali vnetljivih snovi oz obstaja možna nevarnost samovžiga zaradi kemičnih procesov, ki se odvijajo pri proizvodnji, skladiščenju ali upravljanju s temi izdelki. Sistem je zasnovan za enostavno uporabo in za nadzor različno velikih območij.

 

Dat Con d.o.o.

Cvetlična ulica 52,3313 Polzela

T: 03 703 33 17, M: 031 369 806

www.dat-con.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!