THERIS

logo

Avtomatski sistem zgodnjega odkrivanja požara.

Sistem zgodnjega odkrivanja požara je namenjen avtomatski neprekinjeni kontroli temperaturnih parametrov v zaprtih prostorih preko IR kamer. Njegova uporaba se priporoča za vse prostore, kjer je večja količina nevarnih ali vnetljivih snovi oz obstaja možna nevarnost samovžiga zaradi kemičnih procesov, ki se odvijajo pri proizvodnji, skladiščenju ali upravljanju s temi izdelki. Sistem je zasnovan za enostavno uporabo in za nadzor različno velikih območij.

 

Dat Con d.o.o.

Cvetlična ulica 52,3313 Polzela

T: 03 703 33 17, M: 031 369 806

www.dat-con.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!