THERIS

logo

Avtomatski sistem zgodnjega odkrivanja požara.

Sistem zgodnjega odkrivanja požara je namenjen avtomatski neprekinjeni kontroli temperaturnih parametrov v zaprtih prostorih preko IR kamer. Njegova uporaba se priporoča za vse prostore, kjer je večja količina nevarnih ali vnetljivih snovi oz obstaja možna nevarnost samovžiga zaradi kemičnih procesov, ki se odvijajo pri proizvodnji, skladiščenju ali upravljanju s temi izdelki. Sistem je zasnovan za enostavno uporabo in za nadzor različno velikih območij.

 

Dat Con d.o.o.

Cvetlična ulica 52,3313 Polzela

T: 03 703 33 17, M: 031 369 806

www.dat-con.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!