Enoosna servo stiskalnica s krmilnikom PRC 600

Energijsko učinkovite servo stiskalnice postajajo vse bolj priljubljene. To potrjuje tudi uspeh novega kontrolnika Schmidt Technology Presscontrol 600 za inteligentno kontrolo servo stiskalnic preko CANopen.

Kompakten krmilnik ima integriran tako PLC kot tudi CNC, s popolno digitalno pogonsko kontrolo za eno os, integrirano ima sila/pot kontrolo ter kontrolo hitrosti. Integrirana kontrola procesa je povezana s pridobivanjem in dokumentiranjem vseh podatkov o procesu, omogočeno pa je tudi inteligentno upravljanje z vsemi pridobljenimi podatki (“process data management“). Spremljanje procesa ter pošiljanje podatkov o procesu na PLC in CNC poteka v realnem času. Shranjevanje podatkov o procesu pa je izjemno prilagodljivo. Podatki se lahko v celoti shranijo na USB ključ.

Uporabniku je na razpolago tudi visoko-resolucijski programski rotacijski gumb z namenom lažjega nastavljanja parametrov v programu (preko načina »teach in«). Kot opcija je na razpolago tudi zunanji mehanski ročni upravljalec z gumbi za nastavitev poti in hitrosti.

Vse sistemske elemente in podatke, ki sodelujejo v procesu, centralno nadzira ter upravlja SCHMIDT® Presscontrol 600. To omogoča zanesljivo proizvodnjo brez dodatnih zunanjih naprav. Že standardna konfiguracija sistema vključuje osnovni program z vrsto tipičnih profilov in funkcij, specifične aplikacije za specifične zahteve kupcev pa se lahko programirajo naknadno. To pomeni, da se več-funkcijski seznam programov nadzora lahko popolnoma prilagodi posameznemu kupcu. Lahko se uporablja kot avtomatiziran modul s povezavo na centralni krmilnik ali pa kot samostojna delovna postaja z dodatnimi funkcijami.

Več o članku

Tel: 04 277 17 13

www.mb-naklo.si

Enoosna servo stiskalnica s krmilnikom PRC 600

 

Sorodni članki

Zadnji članki

NPB-450/750 serija: 450W in 750W

Inteligentni in zanesljivi polnilniki baterij s širokim naborom izhodnih napetosti.

Umetna inteligenca in droni izboljšujejo varovanje prostorov in opreme

Dron, ki ga krmili umetna inteligenca (AI) bo pregledoval prostore in iskal potencialne težave v prostorih ter tudi zaznal vlomilce. https://www.youtube.com/watch?v=q4RAmA9v114

Kibernetska varnost OT ni več nišno področje – VIDEO

Podjetja imajo veliko razlogov, da pozorneje spremljajo vprašanja okoli kibernetske varnosti v svojih tovarnah. Digitalizacija in povezave OT/IT poganjajo inovacije in prinašajo številne prednosti, vendar povečujejo tudi ranljivost za kibernetske napade. Drugi del serije o varnosti OT ponazarja posledice: implementacija varnostnih standardov za operativno tehnologijo (OT) še vedno zaostaja za IT.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!