Dostop do znanja kjerkoli in kadarkoli

logoObnovljeni spletni portal KDN ( Kollmorgen Developer Network) sedaj poskrbi  za vse potrebne informacije.

Podjetje Kollmorgen je v letošnjem letu posodobilo spletno bazo, ki je zahvaljujoč nenehnemu analiziranju potreb razvijalcev in končnih uporabnikov zelo enostavna za uporabo in prilagojena tudi za tablice in pametne telefone. Razvojna mreža  zajema servo pogone AKD, AKD-N, sinhrone sisteme PCMM, PDMM in programsko rešitev KAS – Kollmorgen Automation Suite.

Spletni portal omogoča bogate možnosti prenosov potrebnih informacij in praktičnih nasvetov v zvezi z mehanskimi ali programskimi rešitvami. Na voljo so posodobljena poročila, učinkovite funkcijexfiltriranja vašega iskanja in hitre možnosti navigacije. Skupnost KDN prav tako uporabnikom omogoča, da postavijo posamezna vprašanja, delijo primere dobre prakse, komentirajo in glasujejo o dobrih odgovorih.
Kollmorgen je s KDN portalom dosegel tesnejše povezovanje uporabnikov pri izpeljavi in tehnični podpori aktualnih projektov.

Hypex, d.o.o
Alpska cesta 43
4248 Lesce
E-pošta: info@hypex.siTel.: +386(0)4 53-18-700
www.hypex.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!