Dostop do znanja kjerkoli in kadarkoli

logoObnovljeni spletni portal KDN ( Kollmorgen Developer Network) sedaj poskrbi  za vse potrebne informacije.

Podjetje Kollmorgen je v letošnjem letu posodobilo spletno bazo, ki je zahvaljujoč nenehnemu analiziranju potreb razvijalcev in končnih uporabnikov zelo enostavna za uporabo in prilagojena tudi za tablice in pametne telefone. Razvojna mreža  zajema servo pogone AKD, AKD-N, sinhrone sisteme PCMM, PDMM in programsko rešitev KAS – Kollmorgen Automation Suite.

Spletni portal omogoča bogate možnosti prenosov potrebnih informacij in praktičnih nasvetov v zvezi z mehanskimi ali programskimi rešitvami. Na voljo so posodobljena poročila, učinkovite funkcijexfiltriranja vašega iskanja in hitre možnosti navigacije. Skupnost KDN prav tako uporabnikom omogoča, da postavijo posamezna vprašanja, delijo primere dobre prakse, komentirajo in glasujejo o dobrih odgovorih.
Kollmorgen je s KDN portalom dosegel tesnejše povezovanje uporabnikov pri izpeljavi in tehnični podpori aktualnih projektov.

Hypex, d.o.o
Alpska cesta 43
4248 Lesce
E-pošta: info@hypex.siTel.: +386(0)4 53-18-700
www.hypex.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!