Dostop do znanja kjerkoli in kadarkoli

logoObnovljeni spletni portal KDN ( Kollmorgen Developer Network) sedaj poskrbi  za vse potrebne informacije.

Podjetje Kollmorgen je v letošnjem letu posodobilo spletno bazo, ki je zahvaljujoč nenehnemu analiziranju potreb razvijalcev in končnih uporabnikov zelo enostavna za uporabo in prilagojena tudi za tablice in pametne telefone. Razvojna mreža  zajema servo pogone AKD, AKD-N, sinhrone sisteme PCMM, PDMM in programsko rešitev KAS – Kollmorgen Automation Suite.

Spletni portal omogoča bogate možnosti prenosov potrebnih informacij in praktičnih nasvetov v zvezi z mehanskimi ali programskimi rešitvami. Na voljo so posodobljena poročila, učinkovite funkcijexfiltriranja vašega iskanja in hitre možnosti navigacije. Skupnost KDN prav tako uporabnikom omogoča, da postavijo posamezna vprašanja, delijo primere dobre prakse, komentirajo in glasujejo o dobrih odgovorih.
Kollmorgen je s KDN portalom dosegel tesnejše povezovanje uporabnikov pri izpeljavi in tehnični podpori aktualnih projektov.

Hypex, d.o.o
Alpska cesta 43
4248 Lesce
E-pošta: info@hypex.siTel.: +386(0)4 53-18-700
www.hypex.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!