Dostop do znanja kjerkoli in kadarkoli

logoObnovljeni spletni portal KDN ( Kollmorgen Developer Network) sedaj poskrbi  za vse potrebne informacije.

Podjetje Kollmorgen je v letošnjem letu posodobilo spletno bazo, ki je zahvaljujoč nenehnemu analiziranju potreb razvijalcev in končnih uporabnikov zelo enostavna za uporabo in prilagojena tudi za tablice in pametne telefone. Razvojna mreža  zajema servo pogone AKD, AKD-N, sinhrone sisteme PCMM, PDMM in programsko rešitev KAS – Kollmorgen Automation Suite.

Spletni portal omogoča bogate možnosti prenosov potrebnih informacij in praktičnih nasvetov v zvezi z mehanskimi ali programskimi rešitvami. Na voljo so posodobljena poročila, učinkovite funkcijexfiltriranja vašega iskanja in hitre možnosti navigacije. Skupnost KDN prav tako uporabnikom omogoča, da postavijo posamezna vprašanja, delijo primere dobre prakse, komentirajo in glasujejo o dobrih odgovorih.
Kollmorgen je s KDN portalom dosegel tesnejše povezovanje uporabnikov pri izpeljavi in tehnični podpori aktualnih projektov.

Hypex, d.o.o
Alpska cesta 43
4248 Lesce
E-pošta: info@hypex.siTel.: +386(0)4 53-18-700
www.hypex.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!