Dostop do znanja kjerkoli in kadarkoli

logoObnovljeni spletni portal KDN ( Kollmorgen Developer Network) sedaj poskrbi  za vse potrebne informacije.

Podjetje Kollmorgen je v letošnjem letu posodobilo spletno bazo, ki je zahvaljujoč nenehnemu analiziranju potreb razvijalcev in končnih uporabnikov zelo enostavna za uporabo in prilagojena tudi za tablice in pametne telefone. Razvojna mreža  zajema servo pogone AKD, AKD-N, sinhrone sisteme PCMM, PDMM in programsko rešitev KAS – Kollmorgen Automation Suite.

Spletni portal omogoča bogate možnosti prenosov potrebnih informacij in praktičnih nasvetov v zvezi z mehanskimi ali programskimi rešitvami. Na voljo so posodobljena poročila, učinkovite funkcijexfiltriranja vašega iskanja in hitre možnosti navigacije. Skupnost KDN prav tako uporabnikom omogoča, da postavijo posamezna vprašanja, delijo primere dobre prakse, komentirajo in glasujejo o dobrih odgovorih.
Kollmorgen je s KDN portalom dosegel tesnejše povezovanje uporabnikov pri izpeljavi in tehnični podpori aktualnih projektov.

Hypex, d.o.o
Alpska cesta 43
4248 Lesce
E-pošta: info@hypex.siTel.: +386(0)4 53-18-700
www.hypex.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!