NEURON – sistem za določanje lokacije naprav BLE v zaprtih prostorih

logo

Hiter, natančen in stroškovno učinkovit sistem za natančno določanje lokacije naprav Bluetooth Low Energy (BLE), ki ga lahko uporabimo za varovanje oseb in/ali stvari v zaprtih prostorih.

Na podlagi prejetih signalov zazna katero koli napravo BLE in z izredno natančnostjo določi njeno lokacijo v prostoru. Sistem je zelo enostaven za uporabo in se ga lahko začne uporabljati takoj po priklopu. Sestavljen je iz stacionarnih enot, ki so preko Etherneta povezane z glavnim serverjem in napravami BLE. To so lahko prenosni računalniki, tablice, pametni telefoni, pametne ure … Uporabnik lahko sam izbere napravo, s katero želi upravljati, zaradi česar je sistem zelo fleksibilen, hitro razporejen in ima neskončne možnosti koriščenja. Pametna ura nudi uporabniku možnosti pozivanja, sporočanja ter hitri dostop za funkcijo SOS. Alarm je nato poslan odgovorni osebi v roku nekaj sekund.

  • Lastnosti:
  • določanje lokacije z natančnostjo 1,5 m,
  • sistem je uporaben s katero koli napravo BLE,
  • tipka SOS,
  • protivlomna funkcija,
  • pozivna funkcija,

sporočanje.

Za več informacij se obrnite na podjetje Dat-Con, sales@dat-con.com  in z veseljem vam bomo pomagali.

Dat Con d.o.o.
Cvetlična ulica 52,3313 Polzela
T: 037033317
M: 031 369 806
www.dat-con.si

 

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!