NEURON – sistem za določanje lokacije naprav BLE v zaprtih prostorih

logo

Hiter, natančen in stroškovno učinkovit sistem za natančno določanje lokacije naprav Bluetooth Low Energy (BLE), ki ga lahko uporabimo za varovanje oseb in/ali stvari v zaprtih prostorih.

Na podlagi prejetih signalov zazna katero koli napravo BLE in z izredno natančnostjo določi njeno lokacijo v prostoru. Sistem je zelo enostaven za uporabo in se ga lahko začne uporabljati takoj po priklopu. Sestavljen je iz stacionarnih enot, ki so preko Etherneta povezane z glavnim serverjem in napravami BLE. To so lahko prenosni računalniki, tablice, pametni telefoni, pametne ure … Uporabnik lahko sam izbere napravo, s katero želi upravljati, zaradi česar je sistem zelo fleksibilen, hitro razporejen in ima neskončne možnosti koriščenja. Pametna ura nudi uporabniku možnosti pozivanja, sporočanja ter hitri dostop za funkcijo SOS. Alarm je nato poslan odgovorni osebi v roku nekaj sekund.

  • Lastnosti:
  • določanje lokacije z natančnostjo 1,5 m,
  • sistem je uporaben s katero koli napravo BLE,
  • tipka SOS,
  • protivlomna funkcija,
  • pozivna funkcija,

sporočanje.

Za več informacij se obrnite na podjetje Dat-Con, sales@dat-con.com  in z veseljem vam bomo pomagali.

Dat Con d.o.o.
Cvetlična ulica 52,3313 Polzela
T: 037033317
M: 031 369 806
www.dat-con.si

 

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!