NEURON – sistem za določanje lokacije naprav BLE v zaprtih prostorih

logo

Hiter, natančen in stroškovno učinkovit sistem za natančno določanje lokacije naprav Bluetooth Low Energy (BLE), ki ga lahko uporabimo za varovanje oseb in/ali stvari v zaprtih prostorih.

Na podlagi prejetih signalov zazna katero koli napravo BLE in z izredno natančnostjo določi njeno lokacijo v prostoru. Sistem je zelo enostaven za uporabo in se ga lahko začne uporabljati takoj po priklopu. Sestavljen je iz stacionarnih enot, ki so preko Etherneta povezane z glavnim serverjem in napravami BLE. To so lahko prenosni računalniki, tablice, pametni telefoni, pametne ure … Uporabnik lahko sam izbere napravo, s katero želi upravljati, zaradi česar je sistem zelo fleksibilen, hitro razporejen in ima neskončne možnosti koriščenja. Pametna ura nudi uporabniku možnosti pozivanja, sporočanja ter hitri dostop za funkcijo SOS. Alarm je nato poslan odgovorni osebi v roku nekaj sekund.

  • Lastnosti:
  • določanje lokacije z natančnostjo 1,5 m,
  • sistem je uporaben s katero koli napravo BLE,
  • tipka SOS,
  • protivlomna funkcija,
  • pozivna funkcija,

sporočanje.

Za več informacij se obrnite na podjetje Dat-Con, sales@dat-con.com  in z veseljem vam bomo pomagali.

Dat Con d.o.o.
Cvetlična ulica 52,3313 Polzela
T: 037033317
M: 031 369 806
www.dat-con.si

 

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!