LED luči za uporabo v industriji

logo

Izboljšajte vidljivost v elektro omarah in na strojih.

Weidmüller predstavlja novo serijo LED luči imenovano WIL (Weidmüller Industry Light). Gre za rešitev, ki omogoča večjo osvetlitev pri vzdrževalnih delih znotraj elektro omar in pri drugih aplikacijah na omari ali strojih.

WIL osvetljava z aluminijastim ohišjem (IP67) je primerna za uporabo v težkih pogojih, prinaša prihranek prostora in omogoča učinkovito osvetljevanje znotraj elektro omare in drugje. WIL vključuje unikatno razporeditev LED diod znotraj robustnega in kompaktnega ohišja, debelega le 8mm. LED diode so postavljene pod kotom 20°, zaradi česar je snop svetlobe zelo širok in tako pokriva širše območje. Potrebe po obračanju luči tako ni. LED diode oddajajo 6500K svetlobnega spektra barve (podobno dnevni svetlobi) in porabijo malo energije, le 420mA pri 24Vdc delovne napetosti.

WIL LED luči lahko enostavno namestite in uporabljate. Razmak med luknjami za namestitev je 225mm, kar omogoča enostavno namestitev v klasičnih elektro omarah brez potrebe po dodatni strojni opremi. WIL sistem ima vgrajen M12 vtikač s kablom za enostavno povezavo do napajanja 24Vdc. Sistem WIL se lahko napaja tudi preko I/O distributerja.

Za več informacij o LED svetlobnih rešitvah se obrnite na slovenskega zastopnika za Weidmüller, Elektrospoji d.o.o

www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!