LED luči za uporabo v industriji

logo

Izboljšajte vidljivost v elektro omarah in na strojih.

Weidmüller predstavlja novo serijo LED luči imenovano WIL (Weidmüller Industry Light). Gre za rešitev, ki omogoča večjo osvetlitev pri vzdrževalnih delih znotraj elektro omar in pri drugih aplikacijah na omari ali strojih.

WIL osvetljava z aluminijastim ohišjem (IP67) je primerna za uporabo v težkih pogojih, prinaša prihranek prostora in omogoča učinkovito osvetljevanje znotraj elektro omare in drugje. WIL vključuje unikatno razporeditev LED diod znotraj robustnega in kompaktnega ohišja, debelega le 8mm. LED diode so postavljene pod kotom 20°, zaradi česar je snop svetlobe zelo širok in tako pokriva širše območje. Potrebe po obračanju luči tako ni. LED diode oddajajo 6500K svetlobnega spektra barve (podobno dnevni svetlobi) in porabijo malo energije, le 420mA pri 24Vdc delovne napetosti.

WIL LED luči lahko enostavno namestite in uporabljate. Razmak med luknjami za namestitev je 225mm, kar omogoča enostavno namestitev v klasičnih elektro omarah brez potrebe po dodatni strojni opremi. WIL sistem ima vgrajen M12 vtikač s kablom za enostavno povezavo do napajanja 24Vdc. Sistem WIL se lahko napaja tudi preko I/O distributerja.

Za več informacij o LED svetlobnih rešitvah se obrnite na slovenskega zastopnika za Weidmüller, Elektrospoji d.o.o

www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!