MPX3500 robot obljublja konsistenten zaključni nanos barve

logo

Šest-osni robot MPX3500 robot podjetja Yaskawa Motoman obljublja “superiorne performanse in učinkovitost pri barvanju zaključnega nanosa barve.”

Proizvajalec MPX3500 robota ponuja ponuja fleksibilno in kompaktno zasnovo in je idealen za barvanje delov skoraj vseh velikosti in oblike, vključno z vdolbinami, ukrivljenimi ali konturnimi površinami. MPX3500 ima 15-kg nosilnost zapestja in 25-kg zmogljivost nosilca nadlakti, kar omogoča, da se oprema za pršenje montira neposredno na roko robota. Ima tudi 2,700 mm vodoraven doseg in ± 0,15 mm ponovljivost. Robot ima votlo zapestje z notranjim premerom 70 mm, ki omogoča pritrditev aparatov za brizgalno opremo z velikimi svežnji cevi. Izogiba se cevem in deli / napeljave, kar zagotavlja optimalen čas cikla, doseg robota in dostopa do dela. Lahko je pritrjen na tla, steno ali na strop, da se zagotovi fleksibilnost postavitve. Robota MPX3500 in DX200-FM sta opremljena s TÜV odobritvijo za uporabo v razredu I, Div. 1 za nevarna okolja.

Povzeto po
https://www.automationmag.com/products/robotics/7273-yaskawa-motoman-mpx3500-robot-promises-consistent-finish-in-coating-applications

www.automationworld.com

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!