MPX3500 robot obljublja konsistenten zaključni nanos barve

logo

Šest-osni robot MPX3500 robot podjetja Yaskawa Motoman obljublja “superiorne performanse in učinkovitost pri barvanju zaključnega nanosa barve.”

Proizvajalec MPX3500 robota ponuja ponuja fleksibilno in kompaktno zasnovo in je idealen za barvanje delov skoraj vseh velikosti in oblike, vključno z vdolbinami, ukrivljenimi ali konturnimi površinami. MPX3500 ima 15-kg nosilnost zapestja in 25-kg zmogljivost nosilca nadlakti, kar omogoča, da se oprema za pršenje montira neposredno na roko robota. Ima tudi 2,700 mm vodoraven doseg in ± 0,15 mm ponovljivost. Robot ima votlo zapestje z notranjim premerom 70 mm, ki omogoča pritrditev aparatov za brizgalno opremo z velikimi svežnji cevi. Izogiba se cevem in deli / napeljave, kar zagotavlja optimalen čas cikla, doseg robota in dostopa do dela. Lahko je pritrjen na tla, steno ali na strop, da se zagotovi fleksibilnost postavitve. Robota MPX3500 in DX200-FM sta opremljena s TÜV odobritvijo za uporabo v razredu I, Div. 1 za nevarna okolja.

Povzeto po
https://www.automationmag.com/products/robotics/7273-yaskawa-motoman-mpx3500-robot-promises-consistent-finish-in-coating-applications

www.automationworld.com

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!