MPX3500 robot obljublja konsistenten zaključni nanos barve

logo

Šest-osni robot MPX3500 robot podjetja Yaskawa Motoman obljublja “superiorne performanse in učinkovitost pri barvanju zaključnega nanosa barve.”

Proizvajalec MPX3500 robota ponuja ponuja fleksibilno in kompaktno zasnovo in je idealen za barvanje delov skoraj vseh velikosti in oblike, vključno z vdolbinami, ukrivljenimi ali konturnimi površinami. MPX3500 ima 15-kg nosilnost zapestja in 25-kg zmogljivost nosilca nadlakti, kar omogoča, da se oprema za pršenje montira neposredno na roko robota. Ima tudi 2,700 mm vodoraven doseg in ± 0,15 mm ponovljivost. Robot ima votlo zapestje z notranjim premerom 70 mm, ki omogoča pritrditev aparatov za brizgalno opremo z velikimi svežnji cevi. Izogiba se cevem in deli / napeljave, kar zagotavlja optimalen čas cikla, doseg robota in dostopa do dela. Lahko je pritrjen na tla, steno ali na strop, da se zagotovi fleksibilnost postavitve. Robota MPX3500 in DX200-FM sta opremljena s TÜV odobritvijo za uporabo v razredu I, Div. 1 za nevarna okolja.

Povzeto po
https://www.automationmag.com/products/robotics/7273-yaskawa-motoman-mpx3500-robot-promises-consistent-finish-in-coating-applications

www.automationworld.com

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!