MB-NAKLO: celovit ponudnik prijemalne tehnike

logo

MB-NAKLO je zastopnik za SCHUNK, ki je svetovno uveljavljen proizvajalec vrhunske vpenjalne in prijemalne tehnike. Njihov razvoj produktov na področju prijemalnetehnike in dodatkov za robote je izjemen.

V MB-NAKLO kupcem nudimo širok spekter različnih prijemal, obračalne enote, linearne enote, Pick & Place enote, mehatronske module, različne dodatke za robote in specialne rešitve. V MB-NAKLO kupcem nudimo tudi tehnično svetovanje ter pomagamo pri izbiri pravih rešitev. Zato naši kupci s produkti SCHUNK izboljšujejo konkurenčnost, zvišujejo produktivnost, odzivnost, ponovljivost, natančnost, povečujejo kakovost končnih izdelkov ter zmanjšujejo izgube.

Naša celovita ponudba:

  • Projekti prihodnosti
  • Linearni moduli
  • Obračalne enote
  • Električna prijemala
  • Enote za obdelavo
  • Pick & Place enote
  • Dodatki za robote
  • Pnevmatska prijemala
MB-NAKLO d.o.o.
E-pošta: andraz.potocnik@mb-naklo.si
Tel: 051 354 904
www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!