MB-NAKLO: celovit ponudnik prijemalne tehnike

logo

MB-NAKLO je zastopnik za SCHUNK, ki je svetovno uveljavljen proizvajalec vrhunske vpenjalne in prijemalne tehnike. Njihov razvoj produktov na področju prijemalnetehnike in dodatkov za robote je izjemen.

V MB-NAKLO kupcem nudimo širok spekter različnih prijemal, obračalne enote, linearne enote, Pick & Place enote, mehatronske module, različne dodatke za robote in specialne rešitve. V MB-NAKLO kupcem nudimo tudi tehnično svetovanje ter pomagamo pri izbiri pravih rešitev. Zato naši kupci s produkti SCHUNK izboljšujejo konkurenčnost, zvišujejo produktivnost, odzivnost, ponovljivost, natančnost, povečujejo kakovost končnih izdelkov ter zmanjšujejo izgube.

Naša celovita ponudba:

  • Projekti prihodnosti
  • Linearni moduli
  • Obračalne enote
  • Električna prijemala
  • Enote za obdelavo
  • Pick & Place enote
  • Dodatki za robote
  • Pnevmatska prijemala
MB-NAKLO d.o.o.
E-pošta: andraz.potocnik@mb-naklo.si
Tel: 051 354 904
www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!