MB-NAKLO: celovit ponudnik prijemalne tehnike

logo

MB-NAKLO je zastopnik za SCHUNK, ki je svetovno uveljavljen proizvajalec vrhunske vpenjalne in prijemalne tehnike. Njihov razvoj produktov na področju prijemalnetehnike in dodatkov za robote je izjemen.

V MB-NAKLO kupcem nudimo širok spekter različnih prijemal, obračalne enote, linearne enote, Pick & Place enote, mehatronske module, različne dodatke za robote in specialne rešitve. V MB-NAKLO kupcem nudimo tudi tehnično svetovanje ter pomagamo pri izbiri pravih rešitev. Zato naši kupci s produkti SCHUNK izboljšujejo konkurenčnost, zvišujejo produktivnost, odzivnost, ponovljivost, natančnost, povečujejo kakovost končnih izdelkov ter zmanjšujejo izgube.

Naša celovita ponudba:

  • Projekti prihodnosti
  • Linearni moduli
  • Obračalne enote
  • Električna prijemala
  • Enote za obdelavo
  • Pick & Place enote
  • Dodatki za robote
  • Pnevmatska prijemala
MB-NAKLO d.o.o.
E-pošta: andraz.potocnik@mb-naklo.si
Tel: 051 354 904
www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!