AVAST antivirusna zaščita

logo

Grožnje, napadi, vdori v računalniška omrežja, okužbe računalnikov, IT-varnost so besede, ki jih uporabniki pri svojem delu slišijo skorajda vsak dan.

Napredna AVAST antivirusna zaščita ščiti in varuje pred zlonamernimi programi (malware) in ostalimi grožnjami in vdori vendar lahko tudi uporabniki pripomoremo, da bi teh nevšečnosti bilo čim manj.

Kaj lahko uporabniki storimo, da se obvarujemo vseh teh nevarnosti, ki vsakodnevno prežijo na nas iz spleta. Veliko tudi sami. Priponk elektronskih pošt od neznanih prejemnikov nikoli ne odpiramo in ne prenašamo na računalnik. Elektronsko pošto iz sumljivih virov (neznanih naslovov) enostavno izbrišemo, če jih prej že ni pobrisala učinkovita antivirusna zaščita.

Nikoli se uporabniki ne smejo odzivati na elektronsko pošto, kjer se od njih zahteva, da obiščejo določeno spletno stran in tam pustijo svoje osebne podatke, številke bančnih kartic, številke računov. Prav nobena banka ali katera koli druga ustanova ali organizacija na tak način ne komunicira s svojimi naročniki.

Prav tako uporabniki ne smejo/smemo nasedati lažnim spletnim stranem naj jih obiščemo in opravimo nakupe z nerazumnimi popusti 60% pa tudi do 90%. Tudi v takšnih primerih gre za prevaro.
Avast-ovih več kot 400 milijonov svetovnih senzorjev (uporabnikov) omogočajo odkrivanje in analiziranje najnovejših groženj, preden lahko le te ogrozijo vaše naprave.

AVAST Smart Scan,  CyberCapture, Software defender, Behavior Shield je le nekaj elementov iz  AVAST antivirusne zaščite za boj proti kibernetskim grožnjam, vdorom.

Zraven elementov zaščite pa je uporabnikom AVAST antivirusne zaščite na voljo še nekaj sofisticiranih orodij s katerimi so vaše naprave vedno v najbolj optimalnem stanju in orodja za varovanje zasebnost.
Orodje za optimizacijo : Avast Cleanup Premium
Varovanje zasebnosti: Avast Password in AVAST SecureLine VPN
Več o ponudbi na www.avast.si

www.telem.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nagrada za prijaznost podnebju

CDP je podjetje FANUC ocenil kot "A-Seznam"

Svet mehatronike 45 (1-2024)

Pozdravljeni drage bralke in dragi bralci revije Svet mehatronike! Izgleda, da se svet vrti vedno hitreje. Pa s tem ne mislim vrtenja našega planeta, pač pa uvajanje novih tehnologij. V tokratni številki revije Svet mehatronike boste namreč lahko prebrali, kako umetna inteligenca (AI) pomaga pri iskanju novih materialov.

Predstavljamo Omron K7DD-PQ, novo serijo naprednih naprav za nadzor stanja elektromotorja

Preprečevanje nepričakovanih okvar opreme s spremljanjem težko merljivih načinov okvar, vključno s pogostimi spremembami hitrosti na motorjih s hitro spreminjajočimi se obremenitvami

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!