Visoko zmogljivi napajalniki serije PROtop

logo

Inovativni napajalniki za zahtevne aplikacije.

Visoko zmogljivi napajalniki morajo delovati učinkovito in zanesljivo tudi v najzahtevnejših pogojih. Weidmüller je razvil serijo napajalnikov PROtop, ki so zaradi dolge življenjske dobe, optimalne prenapetostne zaščite, zaščite pred vibracijami in zaščite pred ekstremnimi temperaturami primerni za zelo zahtevne aplikacije.

Nova DCL tehnologija omogoča uporabo PROtop napajalnikov v zelo širokem razponu aplikacij. Uporablja se jih lahko, na primer, za zanesljivo delovanje odklopnikov kot tudi za zagone močnih motorjev. PROtop napajalniki omogočajo enostaven PUSH IN priklop žic.

Veliko možnosti uporabe zaradi različnih načinov delovanja

V paralelnem načinu delovanja (P: paralelno delovanje, S: enojno delovanje) se lahko izhodno napetost enostavno prilagodi, izhodne tokove pa simetrično uravnoteži. Programabilno obnašanje kratkega stika (C: trajni tok kratkega stika, S: izklop kratkega stika) nudi posebno zaščito pred preobremenitvijo in zaščito žic.

Visoka maksimalna moč in dinamičen razpon aplikacij zahvaljujoč tehnologiji DCL

Inovativna tehnologija DCL omogoča obremenitev napajalnika 600% za 20ms, kar je primerno za aplikacije z visokimi zagonskimi tokovi, kot so na primer zagoni motorjev.

Učinkovitost, prihranek prostora in dolga življenjska doba

Učinkovitost do 95,4% pomeni majhne izgube moči in velik prihranek prostora. Majhno segrevanje omogoča visoki MTBF (Mean time between failure) > 1.000.000 h in dolgo življenjsko dobo več kot 20 let.

Za več informacij o napajalnikih se obrnite na slovenskega zastopnika za Weidmüller, Elektrospoji d.o.o. Poleg serije PROtop, v Elektrospojih nudijo širok nabor različnih napajalnikov oz. usmernikov za različne aplikacije in cenovne nivoje. S pomočjo svetovalcev lahko tako izberete pravi izdelek za vaše potrebe.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!