Visoko zmogljivi napajalniki serije PROtop

logo

Inovativni napajalniki za zahtevne aplikacije.

Visoko zmogljivi napajalniki morajo delovati učinkovito in zanesljivo tudi v najzahtevnejših pogojih. Weidmüller je razvil serijo napajalnikov PROtop, ki so zaradi dolge življenjske dobe, optimalne prenapetostne zaščite, zaščite pred vibracijami in zaščite pred ekstremnimi temperaturami primerni za zelo zahtevne aplikacije.

Nova DCL tehnologija omogoča uporabo PROtop napajalnikov v zelo širokem razponu aplikacij. Uporablja se jih lahko, na primer, za zanesljivo delovanje odklopnikov kot tudi za zagone močnih motorjev. PROtop napajalniki omogočajo enostaven PUSH IN priklop žic.

Veliko možnosti uporabe zaradi različnih načinov delovanja

V paralelnem načinu delovanja (P: paralelno delovanje, S: enojno delovanje) se lahko izhodno napetost enostavno prilagodi, izhodne tokove pa simetrično uravnoteži. Programabilno obnašanje kratkega stika (C: trajni tok kratkega stika, S: izklop kratkega stika) nudi posebno zaščito pred preobremenitvijo in zaščito žic.

Visoka maksimalna moč in dinamičen razpon aplikacij zahvaljujoč tehnologiji DCL

Inovativna tehnologija DCL omogoča obremenitev napajalnika 600% za 20ms, kar je primerno za aplikacije z visokimi zagonskimi tokovi, kot so na primer zagoni motorjev.

Učinkovitost, prihranek prostora in dolga življenjska doba

Učinkovitost do 95,4% pomeni majhne izgube moči in velik prihranek prostora. Majhno segrevanje omogoča visoki MTBF (Mean time between failure) > 1.000.000 h in dolgo življenjsko dobo več kot 20 let.

Za več informacij o napajalnikih se obrnite na slovenskega zastopnika za Weidmüller, Elektrospoji d.o.o. Poleg serije PROtop, v Elektrospojih nudijo širok nabor različnih napajalnikov oz. usmernikov za različne aplikacije in cenovne nivoje. S pomočjo svetovalcev lahko tako izberete pravi izdelek za vaše potrebe.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!