Visoko zmogljivi napajalniki serije PROtop

logo

Inovativni napajalniki za zahtevne aplikacije.

Visoko zmogljivi napajalniki morajo delovati učinkovito in zanesljivo tudi v najzahtevnejših pogojih. Weidmüller je razvil serijo napajalnikov PROtop, ki so zaradi dolge življenjske dobe, optimalne prenapetostne zaščite, zaščite pred vibracijami in zaščite pred ekstremnimi temperaturami primerni za zelo zahtevne aplikacije.

Nova DCL tehnologija omogoča uporabo PROtop napajalnikov v zelo širokem razponu aplikacij. Uporablja se jih lahko, na primer, za zanesljivo delovanje odklopnikov kot tudi za zagone močnih motorjev. PROtop napajalniki omogočajo enostaven PUSH IN priklop žic.

Veliko možnosti uporabe zaradi različnih načinov delovanja

V paralelnem načinu delovanja (P: paralelno delovanje, S: enojno delovanje) se lahko izhodno napetost enostavno prilagodi, izhodne tokove pa simetrično uravnoteži. Programabilno obnašanje kratkega stika (C: trajni tok kratkega stika, S: izklop kratkega stika) nudi posebno zaščito pred preobremenitvijo in zaščito žic.

Visoka maksimalna moč in dinamičen razpon aplikacij zahvaljujoč tehnologiji DCL

Inovativna tehnologija DCL omogoča obremenitev napajalnika 600% za 20ms, kar je primerno za aplikacije z visokimi zagonskimi tokovi, kot so na primer zagoni motorjev.

Učinkovitost, prihranek prostora in dolga življenjska doba

Učinkovitost do 95,4% pomeni majhne izgube moči in velik prihranek prostora. Majhno segrevanje omogoča visoki MTBF (Mean time between failure) > 1.000.000 h in dolgo življenjsko dobo več kot 20 let.

Za več informacij o napajalnikih se obrnite na slovenskega zastopnika za Weidmüller, Elektrospoji d.o.o. Poleg serije PROtop, v Elektrospojih nudijo širok nabor različnih napajalnikov oz. usmernikov za različne aplikacije in cenovne nivoje. S pomočjo svetovalcev lahko tako izberete pravi izdelek za vaše potrebe.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!