Brezprekinitveni AC-AC napajalniki (UPS) z integriranim IoT

logo

Serija BU_2SW je serija najboljših AC-AC brezprekinitvenih spletnih napajalnikov, ki priskrbijo lep sinusni krivuljni izhod za industrijske naprave, vgrajene aplikacije ali celotne sisteme in jih zaščitijo pred nenadnim padcem napetosti, ali motnjam napajanja.

Brezprekinitveno napajanje vašega sistema

Bremena BU_2SW so stalno napajana z izhodno napetostjo, ali izhodno frekvenco, ki je neodvisna od glavnega vhoda. To je omogočeno s spletno tehnologijo, ki poskrbi za brezprekinitveno napajanje med padci napetosti, ali motnjam napajanja za zagotovljeno časovno periodo.

Dodatek vroče-zamenljive baterije, zagotavlja čisto, nemoteno napajanje do zaščitene opreme in sistemov, tudi med menjavo baterije.

Enostavno delovanje in fleksibilnost

BU_2SW vključuje številne različne priključke za potrebe v  avtomatizaciji proizvodnje:

  • Vhodno/izhodni terminal
  • Ethernet za internet stvari (V nadaljevanju »IoT«)
  • USB
  • RS-232C
  • Vhodno/izhodna vrata za komunikacijo in oddaljeno  zunanje upravljanje ON/OFF signala.

7 segmentni prikazovalnik, ki je enostaven za uporabo pomeni, da med nastavitvijo ne potrebujete računalnika. Številni načini montaže omogočijo fleksibilnost za  standardizacijo enega produkta uporabljenega  v različnih okoljih in zadovoljevanje potreb različnih aplikacij. Serija BU_2SW je lahko postavljena znotraj ali izven krmilnega panela glede na potrebe vaše aplikacije. Lahko je uporabljena kot  samostoječa naprava, oziroma je montirana na 19” stojalo.

Idealna za integracijo v industrijsko opremo

Kot po navadi, so  brezprekinitveni AC-AC napajalniki kompatibilni s programsko opremo za avtomatski izklop z zadnjim virtualnim sistemom delovanja za napredni IoT. Prav tako so označeni s CE (skladnost z evropskimi standardi) in so idealni za sisteme, ki potrebujejo stabilnost, zaradi standardne funkcije bypass.

Miel, d.o.o.
Efenkova cesta 61
3320 Velenje
E-pošta: info@miel.si
Tel.: +386 (0)3 77 77 000
www.miel.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!