Brezprekinitveni AC-AC napajalniki (UPS) z integriranim IoT

logo

Serija BU_2SW je serija najboljših AC-AC brezprekinitvenih spletnih napajalnikov, ki priskrbijo lep sinusni krivuljni izhod za industrijske naprave, vgrajene aplikacije ali celotne sisteme in jih zaščitijo pred nenadnim padcem napetosti, ali motnjam napajanja.

Brezprekinitveno napajanje vašega sistema

Bremena BU_2SW so stalno napajana z izhodno napetostjo, ali izhodno frekvenco, ki je neodvisna od glavnega vhoda. To je omogočeno s spletno tehnologijo, ki poskrbi za brezprekinitveno napajanje med padci napetosti, ali motnjam napajanja za zagotovljeno časovno periodo.

Dodatek vroče-zamenljive baterije, zagotavlja čisto, nemoteno napajanje do zaščitene opreme in sistemov, tudi med menjavo baterije.

Enostavno delovanje in fleksibilnost

BU_2SW vključuje številne različne priključke za potrebe v  avtomatizaciji proizvodnje:

  • Vhodno/izhodni terminal
  • Ethernet za internet stvari (V nadaljevanju »IoT«)
  • USB
  • RS-232C
  • Vhodno/izhodna vrata za komunikacijo in oddaljeno  zunanje upravljanje ON/OFF signala.

7 segmentni prikazovalnik, ki je enostaven za uporabo pomeni, da med nastavitvijo ne potrebujete računalnika. Številni načini montaže omogočijo fleksibilnost za  standardizacijo enega produkta uporabljenega  v različnih okoljih in zadovoljevanje potreb različnih aplikacij. Serija BU_2SW je lahko postavljena znotraj ali izven krmilnega panela glede na potrebe vaše aplikacije. Lahko je uporabljena kot  samostoječa naprava, oziroma je montirana na 19” stojalo.

Idealna za integracijo v industrijsko opremo

Kot po navadi, so  brezprekinitveni AC-AC napajalniki kompatibilni s programsko opremo za avtomatski izklop z zadnjim virtualnim sistemom delovanja za napredni IoT. Prav tako so označeni s CE (skladnost z evropskimi standardi) in so idealni za sisteme, ki potrebujejo stabilnost, zaradi standardne funkcije bypass.

Miel, d.o.o.
Efenkova cesta 61
3320 Velenje
E-pošta: info@miel.si
Tel.: +386 (0)3 77 77 000
www.miel.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!