Zagotavljanje kvalitete produktov, skladnosti ter varnosti potrošnika

logo

Avtomatska identifikacija, strojni vid in rešitve za verifikacijo Microscan sistemov so sedaj vključeni v Omron nabor produktov, ki jih v podjetju MIEL, d.o.o. ponujamo za nadzor kakovosti proizvodov in za spremljanje proizvodnih linij.

Kakovostna proizvodnja in popolna sledljivost produktov, ob najvišji možni produktivnosti, so ključni dejavniki za zagotavljanje kvalitete produktov in varnosti potrošnika, vse v skladu z zakonodajo, veljavno v industriji.

Popolna sledljivost in preverjanje kakovosti omogoča proizvajalcem, da se izdelek nadzira skozi ves proizvodni proces, kjer se zabeleži vsak proizvodni korak, optimizira se kvaliteta izdelka ter se odkrijejo morebitne napake na izdelku v najkrajšem možnem času. Individualni proizvodi in komponente so tako lahko sledljivi skozi oskrbno verigo, od tovarne do končnega potrošnika.

S prevzemom proizvajalca Microscan lahko sedaj ponudimo še več rešitev na področju strojnega vida in s tem dodatno okrepimo nadzor nad proizvodno opremo ter proizvodnimi linijami. Z uporabo IoT (Internet of Things, internet stvari) lahko virtualno povežemo vse stroje, objekte in komponente, kar v proizvodnjo prinaša večjo fleksibilnost.

Industriji lahko sedaj ponudimo enovite rešitve za vzpostavitev sledljivosti in končne kontrole v proizvodnih linijah, vključno z najboljšimi industrijskimi krmilniki (best-in-class) z vgrajeno SQL zmogljivostjo, ki omogoča direktno komunikacijo med čitalniki kod in centralno podatkovno bazo.

Te razširjene rešitve, ki jih sedaj ponujamo, pospešujejo kreiranje inteligentne proizvodnje, ki temelji na konceptu inovativne avtomatizacije.

Z združitvijo Microscan in Omron strojne ter programske opreme ponujamo sisteme, ki zagotavljajo stabilno in zanesljivo delovanje v najbolj zahtevnih razmerah.

Prvi rezultat skupnega razvoja je novi model čitalnika kod V430-F. Gre za manjši kompaktni čitalnik kode s samodejnim ostrenjem slike, vgrajenim v aluminijastem ohišju in z zaščito IP67. Ta čitalnik s svojimi specifikacijami velja za najboljšega v svojem razredu dekodiranja 1D/2D ali DPM kod.

Miel, d.o.o.
Efenkova cesta 61, 3320 Velenje
E-pošta: info@miel.si
Tel.: +386 (0)3 77 77 000
www.miel.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!