MCContiuous Blender: edinstven modularni sistem mešanja

logo

Movacolor je razvil edinstven modularni sistem, ki omogoča izdelavo celotnega gravimetričnega sistema za stalno mešanje po vaši meri.

Taki sistemi so lahko nameščeni na en ekstruder ali več podekstrudorjev, kar pa ustvari nadzorno platformo za več zveznih mešalnikov v enem sistemu. Sistem je v celoti prilagodljiv vašim spremembam in potrebam. Nove komponente se lahko enostavno integrirajo brez sprememb krmilnika, en sam krmilnik pa omogoča upravljanje do 15 komponent.

MCCcontinuous Blender pokriva večino razpoložljivih materialov, kot so granulati, regranulati, praški in tekočine – vse to v enem sistemu, z enim standardnim krmilnikom in integriranim kontroliranim polnjenjem.

Vse prednosti neprekinjenega mešalnika so nenadoma v vašem dosegu. Naše izkušnje z gravimetričnim doziranjem vam pomagajo doseči zahtevano natančnost vseh vaših komponent direktno na ekstrudorju.

Lastnosti:

  • Zmogljivost do 2000 kg/uro – popolnoma gravimetričen
  • Modularni sistem: granulati, regranulati, praški in tekočine
  • Obvladuje do 15 komponent
  • Več kontinuriranih mešalnikov na enem standardnem krmilniku
  • Visoka natančnost in direkten odziv na spremembo recepta
  • Integrirana kontrola polnjenja
  • Omogoča dodajanje in hitro spreminjanje glede na vaše potrebe

Modularni nadzorni sistem
8-palčni barvni kontroler na dotik lahko nadzoruje do 15 komponent na enem ekstrudorju ali pa na več podekstrudorjih hkrati

Obdelava različnih materialov
Vse standardne gravimetrične enote Movacolor se lahko integrirajo v en sistem za mešanje, kar omogoča doziranje granulatov, regranulatov, praškov in tekočin po želenem receptu.

MOVACOLOR
Movacolor je Nizozemsko podjetje, ki je že več kot 30 let posvečeno barvanju sveta na trajnosten način.

Obvladovanje materialov
Njihovi sistemi omogočajo enostavno doziranje materialov vseh vrst, tudi najbolj zahtevne aditive v najtežjih proizvodnih procesih, pri ekstremno nizkih ali izredno visokih potrebah doziranja. Naši modularni sistemi vam omogočajo natančno doziranje hkrati do 15 različnih komponent.

Sistemi doziranja po meri
Sistemi so prilagojeni za najrazličnejše kupce, razširjena mreža specializiranih distributerjev po svetu pa vam je na voljo za zagotavljanje lokalne podpore.

Inovativna tehnologija
Kombinacija naših dozirnih cilindrov in patentirane gravimetrične tehnologije vam omogoča stalni nadzor na dozirnim procesom. Naši modularni produkti omogočajo enostavno razširitev iz preprostih na kompleksne dozirne sisteme – nadzorovane preko enega enostavnega nadzornega krmilnika.

Top teh d.o.o.
Tel: 01 787 16 61
E-pošta: info@topteh.si
www.topteh.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!