Digitalni inženiring: Konstruirajte preprosto online

logo

Z brezplačnim orodjem item Engineeringtool se lahko intuitivno od povsod in brez dodatne programske opreme lotite vašega naslednjega projekta.

Procesi v sodobnem strojništvu postajajo vse bolj digitalni. Pri pregledu itemovih tem preteklega leta sta par item MotionDesigner® in item MotionSoft®za naše transportne linearne enote ter uporabno orodje item Machiningtoolle dva primera, kako lahko digitalni inženiring pospeši projektno delo uporabnika.V item Engineeringtoolrazpoložljivi vgrajeni filtri in računska orodja prevzamejo kompleksne kalkulacije in nudijo uporabniku podporo pri izbiri ustreznih komponent. Z orodjem item Engineeringtool je item naredil pomemben korak naprej. Razširil je item online konfiguratorje s številnimi dodatnimi funkcijami v novo uporabno rešitev za konstrukterje. Naš cilj je digitalno delovno mesto za vse konstrukcijske naloge z item komponentami. Digitalni inženiring z itemom bo vaše delo olajšal in pospešil.

To vse zmore orodje item Engineeringtool
V prvi verziji obsega orodje item Engineeringtool komponente item MB modularnega sistema. Za konstrukcije lahko uporabimo item profilno tehniko vseh profilnih vrst, ki je podprta s pravili konstruiranja. Pri tem deluje dejanska 3D konstrukcija v vseh sodobnih Web brskalnikih – povsem brez dodatne programske opreme. Na poljubnem terminalu z internetno povezavo lahko enostavno in kjerkoli ustvarite osnove konstrukcije, ki jih opremite direktno v orodju item Engineeringtool z ustreznimi veznimi, kot tudi zaključnimi in talnimi elementi.

K komfortnim funkcijam orodja item Engineeringtool sodijo: integrirani iskalniki produktov, funkcionalnost drag-and-drop (povlecite in izpustite) za enostavno nameščanje komponent in avtomatsko poravnavanje komponent. Pri pozicioniranju elementov vezne tehnike se avtomatsko izvede preizkus primernosti elementov in dodajo se tudi vse potrebne obdelave profilovS tem je možno hitro in brez CAD sistema realizira pogoste standardne naloge konstrukterjev. Istočasno je z uporabo orodja item Engineeringtool možno enostavno konstruiranje in konfiguriranje praktično vsakemu uporabniku in to brez dolgotrajnega uvajanja.

CAD podatki in vključno še projektna dokumentacija
V bistvu omogoča orodje item Engineeringtool 3D konstruiranje z item komponentami tudi brez lastnega CAD sistema. S po svetu enoličnimi številkami projektov lahko delite vaše osnutke enostavno s kolegi po celem svetu.Če želite, zahvaljujoč CAD podatkovnemu izhodu orodja item Engineeringtool, je mogoč uvoz podatkov v vaše ustaljeno CAD okolje in nadaljnja obdelava le-teh v vašem CAD sistemu.
Z našim nastavkom digitalnega inženiringa imate vse niti v svojih rokah za skrajšanje reševanja problema.Naredite osnutke projektov s pomočjo orodja item Engineeringtool že kar na obisku pri stranki. Definirajte povpraševanja v zvezi s projektom takoj v enostavni učinkoviti skupni rešitvi za 3D konstrukcijo in izdelajte s pritiskom na gumb obsežno projektno dokumentacijo.

Zakaj čakati? Preizkusite digitalni inženiring z itemom!
3D konstrukcija, CAD izvoz in projektna dokumentacija pa niso edine prednosti orodja item Engineeringtool.Samo z enim klikom prenesete vašo konstrukcijo v košarico z direktno funkcijo naročanja.Z orodjem item Engineeringtool ste od prvega koraka na poti v smeri strojništva prihodnosti. Prepričajte se o jasnem in čistem vmesniku za učinkovito realizacijo vaših konstrukcijskih zahtev. Odkrijte vaše možnosti v zvezi z digitalizacijo procesa naročanja in proizvodnje.

Orodje item Engineeringtool najdete na spletni strani: https://si.item24.com/en/customer-solutions/configurators/

INO­TEH d. o. o.
K železnici 7
SI-2345 Bistrica ob Dravi
E-pošta: info@inoteh.si
Tel.: 02 673 01 34
www.item24.si
www.inoteh.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!