EMO 2017: Velik merilni volumen po začetni ceni

logo

Hoffmann Group uvaja na trgu CNC krmiljeno napravo za merjenje kontur z območjem tipanja 190 mm.

Jasno strukturirana in zmogljiva, takšna je nova CNC krmiljena naprava za merjenje kontur GARANT CM1 podjetja Hoffmann Group. Nov merilni sistem ponuja za nižji cenovni razred izredno dolg tipalni hod dolžine 190 mm in odlično opremo. Polnovreden merilni računalnik in ekskluziven programski paket zaokrožujeta ponudbo. Nova CNC-krmiljena naprava za merjenje kontur GARANT CM1 je na ogled na sejmu EMO 2017, na razstavnem prostoru D14 v hali 3.

Pri novi napravi za merjenje kontur GARANT CM1 je mogoče prek CNC krmiliti in programirati tako X-os kot tudi Z-os. Opcijsko je naprava na voljo tudi s CNC krmiljeno Y-mizo. S tem je na voljo posebej velik merilni volumen za tipanje obdelovancev. Jasna zasnova in inteligentno vodenje kablov zagotavljata preglednost in urejen skupni vtis.

Nova naprava za merjenje kontur je tudi izredno prijazna za uporabo. Upravljanje poteka prek posebej za to napravo razvite programske opreme, njena uporabniška površina pa je oblikovana v skladu z običajnimi uporabniškimi površinami. Zato je delo z napravo enostavno in intuitivno. Opcijske dodatne funkcije omogočajo udoben prenos in vnos podatkov in primerjavo DXF-podatkov z izmerjenimi vrednostmi. Z dodatno funkcijo TopDown in dvojno tipalno konico je mogoče v enem merilnem teku posneti zgornjo in spodnjo konturo obdelovanca – to je udobno in prihrani čas. Elegantna naprava za merjenje kontur GARANT CM1 stoji trdno na podstavku iz masivnega granita in daje s svojim robustnim optičnim inkrementalnim merilnim sistemom zanesljive rezultate. Nova naprava za merjenje kontur GARANT CM1 bo na voljo od konca oktobra 2017 in jo je mogoče že zdaj naročiti pri Hoffmann Group.

www.hoffmann-group.com

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!