Marchiol poslovni sejem

logo

Podjetje Marchiol d. o. o. je najsodobnejši distributer elektroinštalacijskega materiala in materiala za strojegradnjo in vzdrževanje v industriji.

Ob podpori matičnega podjetja Marchiol S.p.A. iz Italije lahko ponudi materiale več kot 200 uglednih svetovnih proizvajalcev. S poslovnimi enotami v Novi Gorici, Ljubljani in Mariboru že vrsto let nudi celovito komercialno, tehnično in logistično podporo na celotnem slovenskem trgu.

V prodajnem programu podjetje Marchiol d. o. o. nudi tudi vsa orodja, ki se uporabljajo za varno in hitro montažo elektroinštalacijskega materiala in druge električne opreme, inštrumente za merjenje in preverjanje ter delovno in zaščitno opremo. Navedena orodja in opremo priznanih proizvajalcev (WIHA, GT Line, Fluke, Bosch, Makita, Milwaukee, Lotto …) lahko spoznate in preizkusite na promocijskem dogodku, ki ga bo podjetje Marchiol d. o. o. v sodelovanju z ekipo TOOLS Marchiol (slika 1) priredilo v petek, 10. 5. 2019, na lokaciji svoje poslovne enote v Ljubljani (Letališka cesta 32b). Podjetje Marchiol d. o. o. bo na ta dan gostilo posebno opremljeno demonstracijsko kombinirano vozilo TOOLS Marchiol, ki bo na lokaciji ljubljanske poslovne enote obiskovalcem ves dan na voljo za ogled.

Istočasno bo podjetje Marchiol d. o. o. v sodelovanju z italijansko agencijo Sitel S.n.c. izvajalo promocijo izdelkov priznanih proizvajalcev, kot so Vemer, Intercable, Aertecnica. Nekatere smo v prejšnjih številkah Sveta mehatronike že predstavili (Berica cavi, Raytech). V ta namen bo podjetje Marchiol d. o. o. gostilo pravi londonski double-decker avtobus, posebej prirejen prav za promocijo.

Dogodek bo promocijske narave. Podjetje Marchiol d. o. o. bo pripravilo tudi posebne promocijske cene.
Vabljeni!

www.marchiol.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!