Marchiol poslovni sejem

logo

Podjetje Marchiol d. o. o. je najsodobnejši distributer elektroinštalacijskega materiala in materiala za strojegradnjo in vzdrževanje v industriji.

Ob podpori matičnega podjetja Marchiol S.p.A. iz Italije lahko ponudi materiale več kot 200 uglednih svetovnih proizvajalcev. S poslovnimi enotami v Novi Gorici, Ljubljani in Mariboru že vrsto let nudi celovito komercialno, tehnično in logistično podporo na celotnem slovenskem trgu.

V prodajnem programu podjetje Marchiol d. o. o. nudi tudi vsa orodja, ki se uporabljajo za varno in hitro montažo elektroinštalacijskega materiala in druge električne opreme, inštrumente za merjenje in preverjanje ter delovno in zaščitno opremo. Navedena orodja in opremo priznanih proizvajalcev (WIHA, GT Line, Fluke, Bosch, Makita, Milwaukee, Lotto …) lahko spoznate in preizkusite na promocijskem dogodku, ki ga bo podjetje Marchiol d. o. o. v sodelovanju z ekipo TOOLS Marchiol (slika 1) priredilo v petek, 10. 5. 2019, na lokaciji svoje poslovne enote v Ljubljani (Letališka cesta 32b). Podjetje Marchiol d. o. o. bo na ta dan gostilo posebno opremljeno demonstracijsko kombinirano vozilo TOOLS Marchiol, ki bo na lokaciji ljubljanske poslovne enote obiskovalcem ves dan na voljo za ogled.

Istočasno bo podjetje Marchiol d. o. o. v sodelovanju z italijansko agencijo Sitel S.n.c. izvajalo promocijo izdelkov priznanih proizvajalcev, kot so Vemer, Intercable, Aertecnica. Nekatere smo v prejšnjih številkah Sveta mehatronike že predstavili (Berica cavi, Raytech). V ta namen bo podjetje Marchiol d. o. o. gostilo pravi londonski double-decker avtobus, posebej prirejen prav za promocijo.

Dogodek bo promocijske narave. Podjetje Marchiol d. o. o. bo pripravilo tudi posebne promocijske cene.
Vabljeni!

www.marchiol.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!