Označevanja žic, kablov in elementov z uporabo pametnega telefona

logo

Označevanje še nikoli ni bilo enostavnejše.

Brady je inovativen proizvajalec rešitev za industrijsko in varnostno označevanje. S fokusom na odličnosti materialov in enostavnosti označevanja ostaja vodilni na svojem področju. Njegov najnovejši tiskalnik izkorišča najsodobnejše tehnologije in tako izjemno olajšuje označevanje na terenu.

Tiskalnik BradyPrinter M611 omogoča enostavno oblikovanje najkompleksnejših oznak z uporabo pametnega telefona in brezplačno aplikacijo Express.

Glavne značilnosti in prednosti:

 • uporaba namenskih, neskončnih in prilagojenih oznak vse do širine 50,8 mm
 • enota za avtomatsko rezanje oznak
 • USB kabel in USB enota 2.0 (tip A in B)
 • barvni zaslon na dotik v velikosti 73 x 55 mm
 • Wi-Fi in Bluetooth povezava
 • enostavno nameščanje materiala
 • vključena vgrajena polnilna Li-ion baterija in napajalnik
 • jasen tisk z ločljivostjo 300 dpi
 • robustni gumijasti odbijači
 • avtomatsko oblikovanje oznak s pametno tehnologijo

 

Enostavno oblikovanje oznak s pametno napravo
Z nameščeno aplikacijo Express lahko preprosto oblikujete kompleksne oznake z 1D in 2D kodami ter črtnimi kodami, uporabljate lahko obsežno slikovno knjižnico, vključite besedilo, časovni žig in celo podatke iz oblaka. Aplikacija Express ponuja obsežne možnosti oblikovanja oznak za vsak pametni telefon in vključuje čarovnika za oblikovanje, ki omogoča hitro ustvarjanje posebnih oznak za označevanje.

Dostop od kjerkoli
Iz aplikacije Express na pametnem telefonu lahko preko Wi-Fi ali Bluetooth povezave pošljete oblikovane oznake za takojšnje tiskanje na tiskalnik BradyPrinter M611. Lahko jih pošljete ali prejmete iz računalnika v pisarni, tako da vam ni treba vsakič znova oblikovati predloge. Preprosto lahko dostopate do obstoječih oznak, jih urejate in tiskate ter ste tako na terenu povezani s pisarno.

Vzdržljiva in priročna oblika tiskalnika
Tiskalnik BradyPrinter M611 je oblikovan za tiskanje na terenu in v pisarni. Ta srednje velik industrijski tiskalnik zdrži težke pogoje na terenu, kompaktna oblika pa pomeni, da lahko preprosto tiskate v majhnih prostorih. Vgrajena litij-ionska baterija zagotavlja večdnevno delovanje. Tudi če se vam baterija telefona izprazni, vaše delo ne izostane, saj lahko telefon enostavno napolnite preko tiskalnika. Bluetooth in Wi-Fi povezava kot tudi druge možnosti omrežnega povezovanja omogočajo, da pošljete podatke v tiskalnik na način, ki vam ustreza.

Tisk zanesljivih nalepk za označevanje
Mobilni tiskalnik BradyPrinter M611 je združljiv s široko paleto kakovostnih in zanesljivih materialov. Materiali, ki so odporni proti ekstremnim temperaturam, požaru, kemikalijam, topilom, gorivu, vlagi ali umazaniji, zagotavljajo pritrjenost in čitljivost oznak tudi v najzahtevnejših pogojih. Na voljo so različni tipi profesionalnih oznak vključno s posebnimi oznakami za žice, samoprekrivnimi oznakami, oznakami z zastavico ter različnimi oznakami za označevanje naprav.

Raznolikost aplikacij
Tako kot drugi tiskalniki proizvajalca Brady tudi tiskalnik BradyPrinter M611 omogoča tiskanje različnih tipov oznak, ki so primerne za različne aplikacije in okolja:

 • označevanje električnih napeljav in podatkovnih kablov
 • splošno in industrijsko označevanje
 • označevanje PCB elektronskih komponent
 • označevanje v laboratorijih

Slovenski zastopnik za izdelke Brady je podjetje Elektrospoji d. o. o., ki s področja industrijskega in varnostnega označevanja nudi najrazličnejše rešitve za različne potrebe. Več informacij najdete na www.elektrospoji.si.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!