Premiera: omara samodejno izdaja orodje

logoGARANT Tool24 Locker zagotavlja nadzorovano izdajo in skladiščenje velikih električnih orodij, najemnih naprav in osebne varovalne opreme.

Stuttgart/München, 19. februar 2019 – tudi letos se je skupina Hoffmann Group na sejmu LogiMAT v Stuttgartu predstavila z inovativnimi izdelki. Kot poseben vrhunec je skupina na sejmu predstavila popolnoma novo izvedbo svojega uveljavljenega in preizkušenega sistema za izdajaje GARANT Tool24. Novi sistem GARANT Tool24 Locker za izdajanje vsebuje prostorne izdajne predale z vtičnicami za polnilnike za polnjenje akumulatorjev in omogoča individualno ter nadzorovano in dokumentirano izdajanje velikih električnih orodij, najemnih naprav in osebne varovalne opreme. Podjetje Hoffmann kvalitetna orodja d.o.o. razstavlja tudi na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju, v dvorani D, razstavni prostor 18. 

GARANT Tool24 Locker zagotavlja učinkovito organizacijo in podrobno nadzorovano izdajo in skladiščenje velikih električnih orodij, najemnih naprav in osebne varovalne opreme. Vsi izdajni predali so tovarniško opremljeni za uporabniško namestitev polnilnikov akumulatorjev. Delavci se morajo naprej prijaviti v sistem, da jim sistem izdajanja izda potrebno opremo. To pomeni, da lahko GARANT Tool24 Locker natančno evidentira, komu in ob katerem času izda opremo oziroma kdaj jo ta vrne. Prav tako omogoča ureditev posebnih profilov, s katerimi lahko določeni delavci dostopajo samo do določenih področij razpoložljive opreme.

Da je uporaba GARANT Tool24 Locker za delavce še preprostejša, so pri Hoffmann Group opremili vse izdajne predale z notranjo LED-razsvetljavo. Ta omogoča hiter in varen odvzem opreme, tudi v slabih svetlobnih razmerah v okolici. Trak svetlečih diod, ki poteka vzdolž predalov, nakazuje, kateri izdajni predal GARANT Tool24 Locker je odprt za odvzem.

GARANT Tool24 Locker je na voljo v treh standardnih različicah. Kupci lahko izbirajo med različnimi konfiguracijami in namesto polnih vrat iz jeklene pločevine izberejo vrata z oknom in si uredijo izdajne predale v skladu s svojimi potrebami. Pri tem imajo na voljo šest različnih velikosti izdajnih predalov. Tako ohišje kot tudi predali so na voljo v različnih barvah, s čimer bo izdajna omara zagotovo pritegnila poglede v vsaki proizvodni hali.

Pri načrtovanju sistema GARANT Tool24 Locker je skupina Hoffmann Group znova dosledno zasnovala sistem za industrijsko uporabo. Novi izdelek je združljiv z vsemi drugimi sistemi serije GARANT Tool24 – tako vizualno kot tehnično – in se lahko brezšivno vključi v celoten sistem kot „master“ ali „slave“.

www.hoffmann-group.com

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!