Hladilne enote za elektro omare v težkih zunanjih pogojih

logo

Poskrbite za zanesljivo hlajenje elektro omar z zmogljivimi zunanjimi klimatskimi napravami Pfannenberg tudi v ekstremnih pogojih od –40 °C do +60 °C.

Uravnavanje temperature elektro omare je izredno pomembno za učinkovito delovanje. Pri zunanjih aplikacijah, kjer so vremenski vplivi izraziti, je nadzorovanje toplote še toliko bolj pomembno in hkrati zahtevno.

Pfannenberg, prepoznaven in kompetenten proizvajalec klimatskih naprav, nudi širok nabor odličnih rešitev za hlajenje elektro omar v različnih okoljih. Njegove rešitve zagotavljajo visoko kakovost, odlične funkcionalnosti in optimizirano porabo energije.

Serija OUTDOOR-SAFE™ hladilnih enot DTS je primerna za stransko montažo na elektro omaro, kjer koli se pojavlja zmrzal, vročina ali prah. Vse klimatske naprave Outdoor so v skladu z NEMA standardom tipa 3R in IP 56 stopnjo zaščite po IEC standardu, z možnostjo nadgradnje v IP 66. Primerne so za različne velikosti elektro omar. Kot dodatno opremo proizvajalec ponuja tudi grelce, termostate in higrostate za komplementarno uporabo s hladilnimi enotami.

Zanesljivo delovanje v temperaturnem območju od –40 °C do +60 °C
Hladilne enote DTS delujejo zanesljivo in učinkovito pri temperaturi okolice od –40 °C do +60 °C.

MRAZ: Paket opreme proti zamrzovanju vse do –40 °C zagotavlja zanesljivo zaščito pred kondenzacijo, in sicer s pomočjo integriranega ogrevanja ohišja, s sistemom za izhlapevanje, z zunanjim regulatorjem ventilatorja in s termostatom, ki se lahko vgradi v elektro ohišje. Paket je na voljo za hladilne enote z zmogljivostjo hlajenja od 300 W vse do 5,8 kW.

VROČINA: Temperaturno stabilni kompresorji in veliki kondenzatorji zagotavljajo zaščito komponent v elektro omari tudi v ekstremni vročini do +60 °C. Paket opreme za visoko temperaturo je na voljo tako za kompaktne kot tudi velike, izjemno zmogljive hladilne enote.

Zanesljivo delovanje zunanjih hladilnih enot v prašnem ali mokrem okolju
Pfannenbergove zunanje hladilne enote so manj dovzetne za usedanje umazanije zaradi velikega razmika lamel kondenzatorja – 3 mm. Prednost je visoka učinkovitost brez potreb po vzdrževanju tudi v okolju, ki je močno onesnaženo z delci. Visoka sistema zaščite zunanjih hladilnih enot IP 56 in N3R zagotavljata zanesljivo zaščito pred tujki ter vdorom prahu in vode.

Slovenski zastopnik za izdelke Pfannenberg je podjetje Elektrospoji d.o.o., ki s področja klimatizacije industrijskih omar nudi najrazličnejše rešitve. Nudi pomoč pri načrtovanju oz. izbiri pravega sistema za uporabnikove potrebe. Skupaj z zunanjim partnerjem poskrbi za montažo klimatskih naprav in kasneje tudi za servis. Več informacij najdete na www.elektrospoji.si.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!