Novi katalog Hoffmann Group 2019/20 je tukaj!

logo

Katalog vključuje tudi celoten program serije izdelkov GARANT GridLine.

München, julij 2019 – znova je čas za vsakoletni dogodek: družba Hoffmann Group je predstavila svoj novi katalog 2019/2020, s katerim je na trgu predstavila tudi približno 9000 novih izdelkov. Zadnja izdaja tega uveljavljenega in preizkušenega referenčnega kataloga kakovostnega orodja, delavniškega pohištva in osebne varovalne opreme vsebuje več kot 85.000 izdelkov in ponuja kupcem še obsežnejšo ponudbo enega ponudnika. Katalog začne veljati 1. avgusta 2019 in je na voljo v 18 jezikih. Od tega dne naprej bodo izdelki na voljo tudi v spletni trgovini Hoffmann Group: www.hoffmann-group.com.
Precejšen del novih izdelkov lahko najdete v kategoriji delavniškega pohištva (37 %), ki zdaj prvič vključuje tudi celoten program serije izdelkov GARANT GridLine. V seriji GARANT GridLine so vse delovne mize, delavniške omare, delavniški vozički in pribor zasnovani z enotnim rastrom 25 mm. Ta modularni princip zagotavlja popolno medsebojno ujemanje izdelkov, kar omogoča številne možnosti kombiniranja. Nov pomemben dodatek v katalogu lahko najdete tudi v kategoriji sistemov za izdajo blaga: GARANT Tool24 Locker, ki vsebuje zelo velike predale za nadzorovano posamično izdajo izdelkov, kot so električna orodja, izdelki za izposojo in osebna varovalna oprema.

Znova je veliko sprememb tudi na področju rezalnega orodja, saj ta kategorija vsebuje približno 38 odstotkov novih izdelkov.

Najpomembnejše novosti so centrični primež GARANT Xtric, serija rezkarjev za obdelavo aluminija GARANT Master Alu in specialist za strojno vrezovanje navoja v nerjavno jeklo GARANT Master Tap INOX.

Tudi na področju ročnega in merilnega orodja so na voljo zanimivi novi izdelki, kot na primer nova različica merilnega mikroskopa GARANT MM1 z do desetkrat večjim prikazom posnetkov ter digitalno pomično merilo GARANT IP67 s podatkovnim izhodom, ki je nedavno prejelo priznanje Red Dot Design Award. Poleg tega je družba Hoffmann Group razširila tudi svoj portfelj ročnega orodja s kladivom brez odboja GARANT in optimizirala ponudbo osebne varovalne opreme z 942 novimi izdelki.

Kot vodilni evropski partner za kakovostno orodje Hoffmann Group tako profesionalnim uporabnikom še naprej ponuja obsežno in skrbno izbrano ponudbo kakovostnega orodja, delavniškega pohištva in osebne varovalne opreme, ki je združena v novem katalogu 2019/20 in spletni trgovini.

www.hoffmann-group.com

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!