Industrijski paneli Beckhoff, prilagojeni željam naročnika

logo

Industrijski paneli predstavljajo »obraz« stroja – njihov izgled ter funkcionalnost lahko predstavljata pomemben faktor pri trženju vašega stroja. Kljub trendu zaslonov na dotik lahko mehanske tipke in stikala pomagajo pri boljšem rokovanju operaterja s strojem.

Panel z vgrajenimi mehanskimi elementi pa v nekaterih primerih predstavlja tudi nižje stroške, saj se tako lahko mogoče znebimo namenske elektro omare ali konzole z gumbi. Poleg tega se – še posebej v primeru, da se odločite za tovarniško nameščene gumbe in stikala – zmanjša količina ožičenja ter posledično možnost napak.

Beckhoff ponuja 3 stopnje prilagoditve panelov:

  • stopnja: predstavlja vizualne spremembe na panelu. Mnogo podjetij se odloči za montažo svojega logotipa ali spremembo barvne sheme. Ko se z nami dogovorite o svojih željah, vam pripravimo posebno naročniško številko, s katero lahko naročite panel z vašim dizajnom.
  • stopnja: omogoča integracijo različnih gumbov, stikal, indikatorjev itd. Preko spletnega vmesnika si lahko sestavite svoj nabor elementov, ki bodo vgrajeni na panel. Tipke in stikala so lahko fiksno ožičeni ali pa so povezani interno preko USB vmesnika.
  • stopnja: izdelava panela popolnoma po željah naročnika. Le-ta odloči o dizajnu, barvah ter materialu panela (aluminij, nerjavno jeklo ipd.). Podjetje Beckhoff ima dolgoletne izkušnje na tem področju in nudi pomoč pri razvoju takega panela. Ta možnost je na voljo za večje strojegradnike.

Poleg omenjenih prilagoditev imamo v ponudbi tudi standardne izvedbe z npr. tipko za izklop v sili in tremi gumbi. Za stranke s posebnimi željami pa ponujamo panel z izrezanimi standardnimi luknjami za vgradnjo lastnih stikal, tipk ter ostalih elementov.
Nekateri paneli so na voljo tudi v nerjavni izvedbi. Sporočite nam svoje želje in z veseljem vam bomo pomagali do optimalnega izgleda vašega stroja ali naprave.

Več informacij najdete na spletni strani www.beckhoff.si ali pri podjetju Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.

www.beckhoff.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!