LEDENe-verige

logo

Zagotavljanje brezhibnega delovanja vzpenjač pri temperaturah, ki so trajno pod lediščem, je nedvomno zahtevna naloga.

Nemoteno delovanje zahteva sistem oskrbe z energijo, ki učinkovito ščiti kable in sam po sebi ne postane moteč dejavnik. Ledene-verige imajo dolgo življenjsko dobo in ne potrebujejo vzdrževanja.
 
Rešitev težav zmrzovanja so vmesni čepki na verigi. Kar zadeva oskrbo z energijo, ta sistem zagotavlja, da vzpenjača nemoteno deluje. Rezultat uporabe ledenih-verig so lahko precejšnji prihranki, zlasti na področju vzdrževanja, saj se izognemo ponavljajočim se izdatkom za preizkuse delovanja in vzdrževanje, kar znatno poveča ekonomsko učinkovitost vsake vzpenjače. Kadar se ledene-verige redko premikajo in so temperature zelo nizke, brizgani čepki preprečujejo, da bi verige zamrznile.

HENNLICH d.o.o.
Ulica Mirka Vadnova 13
4000 Kranj
04 532 06 05
drobnic@hennlich.si
www.hennlich.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!