LEDENe-verige

logo

Zagotavljanje brezhibnega delovanja vzpenjač pri temperaturah, ki so trajno pod lediščem, je nedvomno zahtevna naloga.

Nemoteno delovanje zahteva sistem oskrbe z energijo, ki učinkovito ščiti kable in sam po sebi ne postane moteč dejavnik. Ledene-verige imajo dolgo življenjsko dobo in ne potrebujejo vzdrževanja.
 
Rešitev težav zmrzovanja so vmesni čepki na verigi. Kar zadeva oskrbo z energijo, ta sistem zagotavlja, da vzpenjača nemoteno deluje. Rezultat uporabe ledenih-verig so lahko precejšnji prihranki, zlasti na področju vzdrževanja, saj se izognemo ponavljajočim se izdatkom za preizkuse delovanja in vzdrževanje, kar znatno poveča ekonomsko učinkovitost vsake vzpenjače. Kadar se ledene-verige redko premikajo in so temperature zelo nizke, brizgani čepki preprečujejo, da bi verige zamrznile.

HENNLICH d.o.o.
Ulica Mirka Vadnova 13
4000 Kranj
04 532 06 05
drobnic@hennlich.si
www.hennlich.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!