VPN usmerjevalnik INSYS icom serije ECR

logo

V podjetju ProElektronika d.o.o. predstavljamo vsestranski VPN usmerjevalnik serije ECR nemškega proizvajalca INSYS icom.

Usmerjevalnik vsebuje vse potrebne vmesnike za izvajanje različnih aplikacij, od oddaljenih storitev do IoT (Internet of Things). Tako različici LAN kot 4G ponujata tudi Wi-Fi, kot dostopno točko za lokalno omrežje ali kot odjemalca za integracijo v IT infrastrukturo. Vgrajeni digitalni vhodi/izhodi še povečajo njegov obseg možnosti uporabe.

VPN usmerjevalnik ponuja naslednje možnosti:

  • Wi-Fi dostopno točko ali odjemalec
  • RS232, RS485 in 2 + 2 digitalni I/O
  • dual SIM (različica 4G)
  • način mirovanja za energijsko samozadostne aplikacije
  • montažo na steno ali DIN letev
  • namestitev v krmilne omare ali majhne razdelilne plošče

Stabilen operacijski sistem icom OS nudi:

  • celovite varnostne funkcije IT
  • redundanco – več VPN povezav
  • celovito omrežno funkcionalnost z več IP omrežji
  • vgrajene funkcije IoT in »edge computing«

 

Poleg operacijskega sistema icom OS je vključen tudi icom SmartBox, integrirano okolje Linuxa, ki omogoča izvajanje skript in programov neposredno na usmerjevalniku.
Na voljo sta modela ECR-EW (LAN/Wi-Fi) in ECR-LW (LTE/Wi-Fi). Skupaj s podjetjem INSYS icom vam ponujamo možnost 30-dnevnega brezplačnega testiranja izdelka.

Za prve korake na področju IoT je na voljo tudi IoT QuickStart Kit po ugodni ceni. Ta celoten paket vam omogoča hiter vstop v industrijske aplikacije, kot so pridobivanje podatkov, programiranje in vzdrževanje na daljavo. Vse naprave so vnaprej konfigurirane, tako da lahko v nekaj minutah namestite QuickStart Kit in industrijski IoT lahko hitro postane vaša resničnost.

ProElektronika d.o.o.
Mariborska cesta 86
SI-3000 Celje
E-pošta: info@proel.si
www.proel.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!