VPN usmerjevalnik INSYS icom serije ECR

logo

V podjetju ProElektronika d.o.o. predstavljamo vsestranski VPN usmerjevalnik serije ECR nemškega proizvajalca INSYS icom.

Usmerjevalnik vsebuje vse potrebne vmesnike za izvajanje različnih aplikacij, od oddaljenih storitev do IoT (Internet of Things). Tako različici LAN kot 4G ponujata tudi Wi-Fi, kot dostopno točko za lokalno omrežje ali kot odjemalca za integracijo v IT infrastrukturo. Vgrajeni digitalni vhodi/izhodi še povečajo njegov obseg možnosti uporabe.

VPN usmerjevalnik ponuja naslednje možnosti:

  • Wi-Fi dostopno točko ali odjemalec
  • RS232, RS485 in 2 + 2 digitalni I/O
  • dual SIM (različica 4G)
  • način mirovanja za energijsko samozadostne aplikacije
  • montažo na steno ali DIN letev
  • namestitev v krmilne omare ali majhne razdelilne plošče

Stabilen operacijski sistem icom OS nudi:

  • celovite varnostne funkcije IT
  • redundanco – več VPN povezav
  • celovito omrežno funkcionalnost z več IP omrežji
  • vgrajene funkcije IoT in »edge computing«

 

Poleg operacijskega sistema icom OS je vključen tudi icom SmartBox, integrirano okolje Linuxa, ki omogoča izvajanje skript in programov neposredno na usmerjevalniku.
Na voljo sta modela ECR-EW (LAN/Wi-Fi) in ECR-LW (LTE/Wi-Fi). Skupaj s podjetjem INSYS icom vam ponujamo možnost 30-dnevnega brezplačnega testiranja izdelka.

Za prve korake na področju IoT je na voljo tudi IoT QuickStart Kit po ugodni ceni. Ta celoten paket vam omogoča hiter vstop v industrijske aplikacije, kot so pridobivanje podatkov, programiranje in vzdrževanje na daljavo. Vse naprave so vnaprej konfigurirane, tako da lahko v nekaj minutah namestite QuickStart Kit in industrijski IoT lahko hitro postane vaša resničnost.

ProElektronika d.o.o.
Mariborska cesta 86
SI-3000 Celje
E-pošta: info@proel.si
www.proel.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!