Pametno orodje pospešuje iskanje in projektiranje prijemal

logo

Katero prijemalo in katera velikost sta idealna za moj način uporabe?

Pametno orodje podjetja SCHUNK za preračune in projektiranje izredno poenostavi ter pospeši inženiring sistemov za manipulacijo. Zadostuje nekaj podatkov o vrsti prijemala, obdelovancu in situaciji prijemanja, da vam sistem pripravi seznam primernih enot iz najširšega programa standardnih komponent za prijemanje na svetu, ki ga ponuja vodilno podjetje za prijemalne sisteme ter vpenjalne tehnologije. Na seznamu zadetkov so poleg ustreznih vrst prijemal tudi obsežne tehnične informacije, risbe, slike in podatki o doseženi stopnji izkoriščenosti skupaj z območji največje izkoriščenosti.

Z orodjem je mogoče v celoti izkoristiti izredno zmogljivost posameznih prijemal SCHUNK in se izogniti dragemu predimenzioniranju. Poleg tega bistveno pospeši postopek izračuna in projektiranja. Pametni algoritmi omogočajo usmerjeno predhodno izbiranje, kjer je mogoče upoštevati tudi komponente, ki jih konstruktor in načrtovalec sistema morda še nista uporabljala.

Zadostuje nekaj podatkov o vrsti prijemala, obdelovancu in situaciji prijemanja, da vam pametno orodje SCHUNK za izračune ter projektiranje pripravi seznam primernih prijemal SCHUNK.

logoCelovita dokumentacija
Shranite lahko tako seznam zadetkov kot posamezne podrobnosti, tako da je mogoče pripraviti celovito dokumentacijo in arhiv projektiranja, hkrati pa je mogoč tudi ponovni izračun, če se podatki spremenijo. Podatke je mogoče kadar koli priklicati tudi za nadaljnje projekte. Intuitivno orodje, ki temelji na jeziku HTML, upošteva približno 2550 prijemal SCHUNK in je vedno posodobljeno z vsemi tipi prijemal ter tehničnimi podatki. Tako je zagotovljeno, da projektiranje vedno poteka z najnovejšimi podatki. Orodje je na voljo na naslovu www.schunk.com/digitale-services.
Pametno spletno orodje omogoča hitro in vedno posodobljeno iskanje ter projektiranje prijemal SCHUNK.

SCHUNK Intec GmbH
Friedrich-Schunk-Straße 1
AT 4511 Allhaming, Austria
info@at.schunk.com
www.schunk.com

Zastopnik v Sloveniji:
MB-NAKLO d.o.o.
Ulica Toma Zupana 16
4202 Naklo, Slovenija
andraz.potocnik@mb-naklo.si
051 354 904
www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!