Pametno orodje pospešuje iskanje in projektiranje prijemal

logo

Katero prijemalo in katera velikost sta idealna za moj način uporabe?

Pametno orodje podjetja SCHUNK za preračune in projektiranje izredno poenostavi ter pospeši inženiring sistemov za manipulacijo. Zadostuje nekaj podatkov o vrsti prijemala, obdelovancu in situaciji prijemanja, da vam sistem pripravi seznam primernih enot iz najširšega programa standardnih komponent za prijemanje na svetu, ki ga ponuja vodilno podjetje za prijemalne sisteme ter vpenjalne tehnologije. Na seznamu zadetkov so poleg ustreznih vrst prijemal tudi obsežne tehnične informacije, risbe, slike in podatki o doseženi stopnji izkoriščenosti skupaj z območji največje izkoriščenosti.

Z orodjem je mogoče v celoti izkoristiti izredno zmogljivost posameznih prijemal SCHUNK in se izogniti dragemu predimenzioniranju. Poleg tega bistveno pospeši postopek izračuna in projektiranja. Pametni algoritmi omogočajo usmerjeno predhodno izbiranje, kjer je mogoče upoštevati tudi komponente, ki jih konstruktor in načrtovalec sistema morda še nista uporabljala.

Zadostuje nekaj podatkov o vrsti prijemala, obdelovancu in situaciji prijemanja, da vam pametno orodje SCHUNK za izračune ter projektiranje pripravi seznam primernih prijemal SCHUNK.

logoCelovita dokumentacija
Shranite lahko tako seznam zadetkov kot posamezne podrobnosti, tako da je mogoče pripraviti celovito dokumentacijo in arhiv projektiranja, hkrati pa je mogoč tudi ponovni izračun, če se podatki spremenijo. Podatke je mogoče kadar koli priklicati tudi za nadaljnje projekte. Intuitivno orodje, ki temelji na jeziku HTML, upošteva približno 2550 prijemal SCHUNK in je vedno posodobljeno z vsemi tipi prijemal ter tehničnimi podatki. Tako je zagotovljeno, da projektiranje vedno poteka z najnovejšimi podatki. Orodje je na voljo na naslovu www.schunk.com/digitale-services.
Pametno spletno orodje omogoča hitro in vedno posodobljeno iskanje ter projektiranje prijemal SCHUNK.

SCHUNK Intec GmbH
Friedrich-Schunk-Straße 1
AT 4511 Allhaming, Austria
info@at.schunk.com
www.schunk.com

Zastopnik v Sloveniji:
MB-NAKLO d.o.o.
Ulica Toma Zupana 16
4202 Naklo, Slovenija
andraz.potocnik@mb-naklo.si
051 354 904
www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!