Nemški proizvajalec avtomobilov bo kupoval industrijske računalnike in zaslone Beckhoff

logo

Družba Beckhoff Automation s sedežem v mestu Verl v Nemčiji bo za korporacijo BMW Group dobavljala industrijske računalnike za uporabo pri proizvodnji vozil do leta 2030. Po pogodbi, ki sta jo družbi nedavno podpisali, bo Beckhoff zagotavljal opremo za proizvodne obrate po vsem svetu.

To pomeni, da bodo Industrijski računalniki Beckhoff postali globalni standard družbe BMW Group. Industrijski računalniki in večdotični zasloni se bodo uporabljali – tako v novih proizvodnih obratih kot tudi kot del posodobitve starih – za povezljivost med stroji, kontrolo dostopa, zajem podatkov, vizualizacijo ter ostale funkcije povezane z industrijskimi PC-ji. V uporabi bodo vse kategorije iz široke ponudbe industrijskih računalnikov Beckhoff: zasloni CP32xx v zaščiti IP65, ultra kompaktni industrijski računalniki C6030, 19” vgradni industrijski računalniki C5240 in večdotični vgradni paneli CP29xx.

Uporabljeni bodo standardni proizvodi Beckhoff, ki bodo do določene mere prilagojeni tako, da bodo zagotavljali optimalno posodobitev obstoječih obratov ter vključevali ključne dodatke po željah naročnika. Obsežen nabor proizvodov Beckhoff družbi BMW Group omogoča, da lahko uporablja zadnjo serijo procesorjev Intel® Core™ I v širokem naboru različnih oblik industrijskih PC-jev. Zaradi hitrih inovacij in interoperabilnosti znotraj portfelja bo tudi prihodnje generacije procesorjev enostavno integrirati.

Prepletanje posameznih korakov razvoja proizvodov pri družbi Beckhoff – od matičnih plošč za industrijske računalnike in razvoja sistema BIOS do mehanskih prilagoditev – omogoča optimalne rešitve kot odgovor na specifične zahteve kupcev. Lokalna proizvodnja produktov ter montaža v mestu Verl zagotavljata popoln nadzor proizvodnega procesa, kar pomeni, da je Beckhoff idealno podjetje za dolgoročno partnerstvo. Poleg tega pa globalno dostopne storitve, ki jih Beckhoff ponuja, zagotavljajo karseda optimalno podporo proizvodnim obratom naročnika, ki so razpršeni po vsem svetu.

https://www.beckhoff.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!