Najboljši izdelki za računalništvo v oblaku, ki so potrjeni s strani Amazona in Microsofta

logo

Napredno računalništvo na robu (edge computing) in v oblaku (cloud computing) na AI trgih.

TANK AIoT Dev. Kit – računalnika TANK-870-Q170 (Intel x86) in PUZZLE-M801 (ARM V8) proizvajalca IEI Integration Corp sta bila certificirana za AWS (Amazon Web Services) IoT (Internet of Things) Greengrass, medtem ko je računalnik uIBX-230-BT certificiran za Microsoft Azure IoT.

IEI ponuja široko paleto izdelkov za računalništvo v oblaku, vključno s sistemi x86 in Linux. Certifikati kupcem zagotavljajo, da IEI Integration Corp omogoča hitro vzpostavitev in hitro delujoče rešitve IoT s strojno in programsko opremo, ki je bila predhodno preizkušena in preverjena za delo s storitvami IoT. Poleg tega ti izdelki kupcem omogočajo hitro postavitev in uvedbo računalništva na robu ter s tem povečujejo omrežne računalniške zmogljivosti v njihovih AI (umetna inteligenca) podjetjih. Poglejmo si cel sistem in posamezne komponente.
TANK AIoT Dev. Kit
TANK AIoT Dev. Kit, integriran s procesorjem Intel® Core™/Xeon® 6./7. generacije in kompletom orodij Intel® OpenVINO, ponuja popolno razvojno platformo AIoT in sklepne storitve (Inference Services) za kupce po celem svetu. Ima tudi bogat nabor priključkov za periferijo (I/O) in dvojne PCIe x8 signale, ki podpirajo dodatke, kot so kartice za pospeševanje (Mustang-F100-A10 in Mustang-V100-MX8), PoE kartice (IPCIE-4POE) za izboljšanje zmogljivosti in funkcij AI strojnega vida, video analiz in prepoznavanja.
TANK-870-Q170
TANK-870-Q170 je idealen za računalništvo na robu in je primeren za različne aplikacije, kot so nadzor, video prepoznavanje in industrijski IoT. TANK-870-Q170 je zasnovan s procesorji Intel® Core™ šeste in sedme generacije. Omogoča prilagodljive možnosti razširitev, preprosto namestitev in neboleče nadgradnje naprav.
PUZZLE-M801
PUZZLE-M801 poganja serija Marvell® Armada za zagotavljanje visokih zmogljivosti računalniške obdelave podatkov. To so dosegli z uporabo štirijedrnega procesorja Cortex-A72 za paketno procesiranje in z uvedbo 10GbE integracije, ki ponuja pospeševanje podatkovne poti. Ima dva 10GbE SFP + in štiri 1GbE RJ-45 LAN priključke za mrežne prenose visokih hitrosti, poleg tega pa je tudi briljanten AI-ready sistem, idealen za globoko učenje sklepnega računanja. PUZZLE-M801 je zaradi znižanja stroškov in več standardnih funkcij najboljša izbira za uporabnike začetnega nivoja.

uIBX-230-BT
UIBX-230-BT je sistem izredno kompaktnih dimenzij, ki uporablja serijo procesorjev Intel® Celeron® in podpira do 8 GB delovnega pomnilnika (RAM). Omejitev prostora je ena od težav, ki jo običajno srečujemo v današnjem industrijskem okolju. Navkljub strogim omejitvam prostora so njegove majhne dimenzije (velikost dlani), ustrezen nabor osnovnih priključkov za periferijo (I/O) in širok razpon delovne temperature (od -20 ℃ do 60 ℃) idealne lastnosti, zaradi katerih je primeren za uporabo v različnih aplikacijah računalništva na robu v vlogi prehoda (gateway).

LCR d.o.o. (www.lcr.si) je uradni distributer IEI Integration Corp za Slovenijo.

www.lcr.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!