Najboljši izdelki za računalništvo v oblaku, ki so potrjeni s strani Amazona in Microsofta

logo

Napredno računalništvo na robu (edge computing) in v oblaku (cloud computing) na AI trgih.

TANK AIoT Dev. Kit – računalnika TANK-870-Q170 (Intel x86) in PUZZLE-M801 (ARM V8) proizvajalca IEI Integration Corp sta bila certificirana za AWS (Amazon Web Services) IoT (Internet of Things) Greengrass, medtem ko je računalnik uIBX-230-BT certificiran za Microsoft Azure IoT.

IEI ponuja široko paleto izdelkov za računalništvo v oblaku, vključno s sistemi x86 in Linux. Certifikati kupcem zagotavljajo, da IEI Integration Corp omogoča hitro vzpostavitev in hitro delujoče rešitve IoT s strojno in programsko opremo, ki je bila predhodno preizkušena in preverjena za delo s storitvami IoT. Poleg tega ti izdelki kupcem omogočajo hitro postavitev in uvedbo računalništva na robu ter s tem povečujejo omrežne računalniške zmogljivosti v njihovih AI (umetna inteligenca) podjetjih. Poglejmo si cel sistem in posamezne komponente.
TANK AIoT Dev. Kit
TANK AIoT Dev. Kit, integriran s procesorjem Intel® Core™/Xeon® 6./7. generacije in kompletom orodij Intel® OpenVINO, ponuja popolno razvojno platformo AIoT in sklepne storitve (Inference Services) za kupce po celem svetu. Ima tudi bogat nabor priključkov za periferijo (I/O) in dvojne PCIe x8 signale, ki podpirajo dodatke, kot so kartice za pospeševanje (Mustang-F100-A10 in Mustang-V100-MX8), PoE kartice (IPCIE-4POE) za izboljšanje zmogljivosti in funkcij AI strojnega vida, video analiz in prepoznavanja.
TANK-870-Q170
TANK-870-Q170 je idealen za računalništvo na robu in je primeren za različne aplikacije, kot so nadzor, video prepoznavanje in industrijski IoT. TANK-870-Q170 je zasnovan s procesorji Intel® Core™ šeste in sedme generacije. Omogoča prilagodljive možnosti razširitev, preprosto namestitev in neboleče nadgradnje naprav.
PUZZLE-M801
PUZZLE-M801 poganja serija Marvell® Armada za zagotavljanje visokih zmogljivosti računalniške obdelave podatkov. To so dosegli z uporabo štirijedrnega procesorja Cortex-A72 za paketno procesiranje in z uvedbo 10GbE integracije, ki ponuja pospeševanje podatkovne poti. Ima dva 10GbE SFP + in štiri 1GbE RJ-45 LAN priključke za mrežne prenose visokih hitrosti, poleg tega pa je tudi briljanten AI-ready sistem, idealen za globoko učenje sklepnega računanja. PUZZLE-M801 je zaradi znižanja stroškov in več standardnih funkcij najboljša izbira za uporabnike začetnega nivoja.

uIBX-230-BT
UIBX-230-BT je sistem izredno kompaktnih dimenzij, ki uporablja serijo procesorjev Intel® Celeron® in podpira do 8 GB delovnega pomnilnika (RAM). Omejitev prostora je ena od težav, ki jo običajno srečujemo v današnjem industrijskem okolju. Navkljub strogim omejitvam prostora so njegove majhne dimenzije (velikost dlani), ustrezen nabor osnovnih priključkov za periferijo (I/O) in širok razpon delovne temperature (od -20 ℃ do 60 ℃) idealne lastnosti, zaradi katerih je primeren za uporabo v različnih aplikacijah računalništva na robu v vlogi prehoda (gateway).

LCR d.o.o. (www.lcr.si) je uradni distributer IEI Integration Corp za Slovenijo.

www.lcr.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nagrada za prijaznost podnebju

CDP je podjetje FANUC ocenil kot "A-Seznam"

Svet mehatronike 45 (1-2024)

Pozdravljeni drage bralke in dragi bralci revije Svet mehatronike! Izgleda, da se svet vrti vedno hitreje. Pa s tem ne mislim vrtenja našega planeta, pač pa uvajanje novih tehnologij. V tokratni številki revije Svet mehatronike boste namreč lahko prebrali, kako umetna inteligenca (AI) pomaga pri iskanju novih materialov.

Predstavljamo Omron K7DD-PQ, novo serijo naprednih naprav za nadzor stanja elektromotorja

Preprečevanje nepričakovanih okvar opreme s spremljanjem težko merljivih načinov okvar, vključno s pogostimi spremembami hitrosti na motorjih s hitro spreminjajočimi se obremenitvami

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!