REALWEAR HMT-1 – nepogrešljiva oprema za novo generacijo zaposlenih v industriji

logo

Intuitivna in popolnoma prostoročna naprava, ki aktivira Android aplikacije z glasovnimi ukazi. Hitrejša in varnejša kot tablica. Pametnejša kot pametna očala.

HMT-1 ali Head Mounted Tablet je, kot že ime pove, tablični računalnik, ki ga nosimo na glavi, z glasovno nadzorovanim uporabniškim vmesnikom. Uporabnikom osvobaja roke in omogoča varno rokovanje z orodjem in opremo v vseh pogojih, tudi ekstremnih, kot je npr. višinsko delo. To delavcu omogoča, da ohrani popolno kontrolo nad razmerami in maksimalno produktivnost.

Naprava izboljšuje produktivnost in varnost zaposlenih predvsem na področju testiranj in inšpekcij, vzdrževanja in servisiranja, proizvodnje in montaže ter na področju logistike. Podatki so prikazani na mikro zaslonu, ki nam daje občutek, kot da imamo pred seboj 7-palčni tablični računalnik. Glasovna navodila so točna, vgrajeni skener v kameri pa učinkovito zbira podatke. Naprava HMT-1 je hkrati popolnoma avtonomna, saj integrirana baterija lahko zdrži polno obremenitev tudi pri aktivni uporabi brezžičnega omrežja.

Uporaba naprave omogoča:

  • sproten pregled in urejanje delovnih seznamov in načrtov (»Navigator dokumentov«)
  • oddaljeno podporo delavcem na lokaciji (»Remote Mentor«)
  • vizualizacijo IoT podatkov (»Industry 4.0 Analytics Data«)
  • izpolnjevanje obrazcev preko glasovnih ukazov (»Mobile Forms«)
  • varno izvajanje delovnih navodil (»work instructions«)

Povečajte produktivnost in izboljšajte poslovanje z digitalizacijo delovnega procesa

Preizkusite napravo na sejmu IFAM 2020
Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru sejma za avtomatizacijo in mehatroniko IFAM 2020, ki bo potekal od 11.2. do 13.2.2020 v Kupoli A2, razstavnem prostoru A201 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer vam bomo predstavili tudi programsko opremo EPLAN in zenon.

EXOR ETI d.o.o.
tel.: +386 (0) 1 511 10 95
info@exor-eti.si
www.exor-eti.si

 

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!