Digitalni inženiring: Konstruirajte preprosto preko spleta

logo

Z brezplačnim orodjem item Engineeringtool se lahko intuitivno od povsod in brez dodatne programske opreme lotite vašega naslednjega projekta.

Procesi v sodobnem strojništvu postajajo vse bolj digitalni. Pri pregledu itemovih tem preteklega leta sta par item MotionDesigner® in item MotionSoft®za naše transportne linearne enote ter uporabno orodje item Machiningtoolle dva primera, kako lahko digitalni inženiring pospeši projektno delo uporabnika.V item Engineeringtoolurazpoložljivi vgrajeni filtri in računska orodja prevzamejo kompleksne kalkulacije in nudijo uporabniku podporo pri izbiri ustreznih komponent. Z orodjem item Engineeringtool je item naredil pomemben korak naprej. S številnimi dodatnimi funkcijami je razširil spletne konfiguratorje item v novo uporabno rešitev za konstruktorje. Naš cilj je digitalno delovno mesto za vse konstrukcijske naloge s komponentami item. Digitalni inženiring z itemom bo vaše delo olajšal in pospešil.

Vse to zmore orodje item Engineeringtool
V prvi verziji obsega orodje item Engineeringtool komponente modularnega sistema item MB. Za konstrukcije lahko uporabimo profilno tehniko item vseh profilnih vrst, ki je podprta s pravili konstruiranja. Pri tem deluje dejanska 3D konstrukcija v vseh sodobnih spletnih brskalnikih – povsem brez dodatne programske opreme. Na poljubnem terminalu z internetno povezavo lahko enostavno in kjer koli ustvarite osnove konstrukcij, ki jih opremite direktno v orodju item Engineeringtool z ustreznimi veznimi kot tudi zaključnimi in talnimi elementi.

H komfortnim funkcijam orodja item Engineeringtool sodijo: integrirani iskalniki produktov, funkcionalnost »drag and drop« (povlecite in izpustite) za enostavno nameščanje komponent in avtomatsko poravnavanje komponent. Pri pozicioniranju elementov vezne tehnike se avtomatsko izvede preizkus primernosti elementov in dodajo se tudi vse potrebne obdelave profilov.S tem se dajo hitro in brez CAD sistema realizirati pogoste standardne naloge konstruktorjev. Istočasno je z uporabo orodja item Engineeringtool možno enostavno konstruiranje in konfiguriranje praktično za vsakega uporabnika, in to brez dolgotrajnega uvajanja.

CAD podatki in poleg še projektna dokumentacija
Orodje item Engineeringtool omogoča 3D konstruiranje s komponentami item tudi brez lastnega CAD sistema. S po svetu enoličnimi številkami projektov lahko delite svoje osnutke enostavno s kolegi po celem svetu. Če želite, je zahvaljujoč CAD podatkovnemu izhodu orodja item Engineeringtool mogoč uvoz podatkov v vaše ustaljeno CAD okolje in nadaljnja obdelava le-teh v vašem CAD sistemu.

Z našim nastavkom digitalnega inženiringa imate vse niti za skrajšanje reševanja problema v svojih rokah.Naredite osnutke projektov s pomočjo orodja item Engineeringtool že kar na obisku pri stranki. Definirajte povpraševanja v zvezi s projektom takoj v enostavni učinkoviti skupni rešitvi 3D konstrukcije in s pritiskom na gumb izdelajte obsežno projektno dokumentacijo.

Zakaj čakati? Preizkusite digitalni inženiring z itemom!
3D konstrukcija, CAD izvoz in projektna dokumentacija pa niso edine prednosti orodja item Engineeringtool. Samo z enim klikom prenesete svojo konstrukcijo v košarico z direktno funkcijo naročanja. Z orodjem item Engineeringtool ste od prvega koraka dalje na poti v smeri strojništva prihodnosti. Prepričajte se o jasnem in čistem vmesniku za učinkovito realizacijo svojih konstrukcijskih zahtev. Odkrijte svoje možnosti v zvezi z digitalizacijo procesa naročanja in proizvodnje.

Vaše ideje so tega vredne!

Orodje item Engineeringtool najdete na internetni strani: https://si.item24.com/en/customer-solutions/configurators/

INO­TEH d. o. o.
K železnici 7
SI-2345 Bistrica ob Dravi
E-pošta: info@inoteh.si
Tel.: 02 673 01 34
www.inoteh.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!