AM 25 in AM 35, izpopolnjeni orodji za snemanje izolacije

logo

Poenostavljen in hitrejši postopek snemanja izolacije z vodnikov.

Preprečevanje tveganja napak, večja produktivnost in zanesljivost so glavni razlogi za širšo uporabo profesionalnih orodij za snemanje izolacije. Moderna orodja za snemanje izolacije omogočajo delo s posebnimi oblikami kablov, zagotavljajo snemanje brez poškodb vodnikov in bistveno pospešijo postopke snemanja izolacije z vodnikov tudi pri najzahtevnejših vrstah izolacij.

Noža za snemanje izolacije AM 25 in AM 35
Podjetje Weidmüller je na trg ponovno lansiralo orodji za snemanje izolacije AM 25 in AM 35. Izdelka so prenovili in ju izboljšali s številnimi učinkovitostmi. Nož AM 25 je primeren za kable z maksimalnim zunanjim premerom 25 mm, AM 35 pa za kable s premerom 35 mm. Pritrdilni/nastavljivi vijak na ročaju omogoča ročno nastavitev globine reza. Zaradi nastavljivega vijaka/indikatorja sta orodji primerni za kable z izolacijskim ovojem debeline tudi do 4,5 mm. Orodje je zasnovano tako, da z ergonomsko obliko ročaja zagotavlja maksimalno udobje pri delu, s premišljeno zasnovo oprijemnih površin pa visoko učinkovitost ob minimalnem naporu.

Glavne prednosti izdelkov
Hitro in varno delo
Ergonomska oblika orodja zagotavlja čvrst in varen oprijem ter maksimalen prenos moči brez večjih naporov.

Precizna in enostavna predpriprava kablov
Tristopenjska funkcija nastavitve rezalnega kota za okrogle, spiralne in vzdolžne reze. Prilagoditev je hitra in natančna za vsako vrsto reza.

Prilagajanje debelini izolacije
Maksimalna vsestranskost uporabe orodja. Ročna prilagoditev globine reza ustreza velikemu številu kablov.

Slovenski zastopnik za izdelke Weidmüller je podjetje Elektrospoji d.o.o. (Stegne 27, 1000 Ljubljana), ki nudi najrazličnejše rešitve s področja infrastrukture v zgradbah in elektroinštalacij.

Njegovi svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri optimalne rešitve za vaše potrebe. Več informacij najdete na www.elektrospoji.si.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!