75W napajalnik iz serije SDR proizvajalca Mean Well za pritrditev na DIN letev

Novi SDR-75 je predstavnik visoko učinkovitih in kompaktnih napajalnikov za montažo na DIN-letev.

Po seriji SDR-960, SDR-480, SDR-240, SDR-120 je Mean Well razvil še 75 W AC/DC serijo napajalnikov za montažo na Din letev. Napajalnik SDR-75 se ponaša z izredno ozkim dizajnom širine le 32 mm. Ima tudi izredno visok izkoristek 90%, zaradi česar kljub majhni velikosti za hlajenje ne potrebuje ventilatorja, pač pa se hladi le z naravno konvekcijo zraka. V temperaturnem območju -30°C do +55°C ga lahko obremenimo s polno močjo. Če želimo napajalnik uporabiti v okolju s temperaturo do +70°, pa moramo ustrezno zmanjšati izhodno moč.

Vhodna napetost je 88-264VAC. Izhodna napetost in tok je 12VDC in 6.3A za napajalnik SDR-75-12, 24VDC in 3.2A za SDR-75-24 in 48VDC in 1.6A za SDR-75-48. Na sprednji strani napajalnikov je DC OK indikator in potenciometer za nastavitev izhodne

napetosti, ki jo lahko nastavljamo v območju 100 – 116% nazivne izhodne napetosti. Napajalnik lahko kratkotrajno (3s) obremenimo s 150% njegove nazivne moči (112.5W). Zaščita proti preobremenitvi je omejitev izhodnega toka in po 3s izklop napajalnika, kar omogoča uporabo napajalnika s kritičnimi obremenitvami, kot so induktivna ali kapacitivna bremena. Ostale standardne zaščite so še zaščita pred kratkim stikom, preveliko napetostjo in temperaturo. Napajalnik ustreza najstrožjim standardom in ima certifikate UL/CB/CE, izpolnjuje pa tudi zahteve glede ravni neobčutljivosti v težki industriji EN61000-6-2.

Več o članku

LCR d.o.o.

E-pošta: matej.rutar@lcr.si

www.lcr.si

75W napajalnik iz serije SDR proizvajalca Mean Well za pritrditev na DIN letev

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!