Na F 270 CUBE izdelan prefinjen dvokomponentni pokrov

F 270 CUBE z zapiralno silo 2.700 kN je nov model v modularni seriji F. Istočasno je to prvi stroj s konceptom kocke v tej seriji. Že 15 let ponuja Ferromatik Milacron hidravlične in hibridne stroje za brizganje s prilagodljivim stopenjskim obračalnim sistemom, ki je bil nadgrajen v koncept kocke in dvojne kocke. Z modelom F 270 CUBE je Ferromatik Milacron ponudil tržišču prvi popolnoma električni stroj s konceptom kocke, pravi Gerold Schley, upravni direktor v podjetju Ferromatik Milacron.

Stroj ima razmik med stebri 750 x 750 mm. V sredini je vrtljiva enota s kockastim orodjem s štirimi stranmi in na vsaki strani 8+8-gnezd – oboje izdelano v podjetju Foboha (Haslach, Nemčija). Stroj je opremljen z General Perfomance (GPe) 50 enoto s konico in sojemalno konico GPe 45, ki je povezana in gnana preko zapiralne enote z gibljivo vpenjalno ploščo. Obe enoti konice sta poganjani izključno električno in imata polža premera 45 mm. Na obeh delilnih ravninah kockastega orodja se nahaja drug ob drugem na spodnjem in zgornjem delu zasučno zaklepanje. Po 90° obračanju kockastega orodja se paralelno naslednji stopnji brizganja na obeh posluževalnih straneh stroja oba dela strojno medsebojno privijeta. Dva robota snameta privita dela, ki se potem preko Air-Move-Sistema podjetja Trio-technik (Meinerzhagen, Nemčija) odvedeta. Teža brizganja znaša 77 g. Ciklus znaša samo 9,5 s.

Vrhunec navojnega kompleta je prašna komora v zgornjem delu, ki se naknadno zapira s pokrovom. Pri prvem zavoju nastane v sredini komore odprtina, preko katere se prašek dozira. Ta zapiralni komplet se uporablja na primer pri izotoničnih pijačah in zdravilih, kjer dobimo pravi efekt le, ko se sestavine sveže premešajo.

Več o članku

Generalni zastopnik podjetja Ferromatik Milacron GmbH

Halder d.o.o.

Tel: +386 (0)2 61 82 646

www.halder.si

Na F 270 CUBE izdelan prefinjen dvokomponentni pokrov

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!