Napredni laserski senzor OMRON serije E3NC-L in E3NC-S

Predstavljena serija laserskih senzorjev Omron ponuja zelo natančno in zanesljivo zaznavo v industrijskem okolju.

Serija E3NC-L je na voljo v izvedbi z delovno razdaljo 70±15mm oz. za velike razdalje do 1200mm, kjer je možno nastavljati velikost laserske točke. Preklopna meja se zelo enostavno določi s pomočjo pripadajočega krmilnega ojačevalnika.

Serija E3NC-S uporablja napredno HSDR (high speed dynamic range) in CMOS tehnologijo, kjer krmilni ojačevalnik ves čas prilagaja moč svetlobe in odboja in s tem izniči vpliv različnih površin. Na voljo sta dva tipa senzorske glave za delovne razdalje od 35 – 250mm oz. 35 – 100mm. Zelo majhna laserska točka in napredni krmilni ojačevalnik omogočata zelo natančno zaznavo, zaradi linearnega merjenja vrednosti odboja, pa se lahko senzor pogojno uporabi tudi kot merilni senzor.

Več o članku

Miel d.o.o.

E-pošta: info@miel.si

Tel: +386 (0)3 898 57 50

Modra številka: 080-MIEL

www.miel.si

Napredni laserski senzor OMRON serije E3NC-L in E3NC-S

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!