Napredni laserski senzor OMRON serije E3NC-L in E3NC-S

Predstavljena serija laserskih senzorjev Omron ponuja zelo natančno in zanesljivo zaznavo v industrijskem okolju.

Serija E3NC-L je na voljo v izvedbi z delovno razdaljo 70±15mm oz. za velike razdalje do 1200mm, kjer je možno nastavljati velikost laserske točke. Preklopna meja se zelo enostavno določi s pomočjo pripadajočega krmilnega ojačevalnika.

Serija E3NC-S uporablja napredno HSDR (high speed dynamic range) in CMOS tehnologijo, kjer krmilni ojačevalnik ves čas prilagaja moč svetlobe in odboja in s tem izniči vpliv različnih površin. Na voljo sta dva tipa senzorske glave za delovne razdalje od 35 – 250mm oz. 35 – 100mm. Zelo majhna laserska točka in napredni krmilni ojačevalnik omogočata zelo natančno zaznavo, zaradi linearnega merjenja vrednosti odboja, pa se lahko senzor pogojno uporabi tudi kot merilni senzor.

Več o članku

Miel d.o.o.

E-pošta: info@miel.si

Tel: +386 (0)3 898 57 50

Modra številka: 080-MIEL

www.miel.si

Napredni laserski senzor OMRON serije E3NC-L in E3NC-S

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!