Čista voda, zdravo življenje

logo

Bistra pitna voda iz čistih cevi.

Podjetje INOTEH D.O.O. svoj prodajni program okoljske tehnologije razširja z izdelki proizvajalca DAXTRO. Sistem DAXTROEMTAP učinkovito ščiti vaš sistem za oskrbo z vodo in odstrani škodljive obloge, ki se naberejo s časom.

Sovražnik v mojih vodnih ceveh
Apnenec, rja in alge povzročajo nečisto vodo, ki je škodljiva za naše zdravje in za gospodinjske naprave.

Linija izdelkov DAXTROEMTAP® Home deluje zanesljivo proti:

RJI
Korozija kovinskih vodnih cevi in vijačnih zvez. Kovinske vodne cevi pogosto s starostjo rjavijo. Pitna voda nosi delce rje s seboj in maši filtre ter armature.

APNENCU
Obloge apnenca krajšajo življenjsko dobo vašega cevnega sistema. Obloge vodnega kamna nastajajo tudi pri nerjavnih in plastičnih pipah. Nastajajo pri pipah s hladno vodo, še posebej pa pri pipah, skozi katere se pretaka vroča voda.
Apnenec povzroča stroške in krajša življenjsko dobo vaših naprav. Z večanjem kalcifikacije se zmanjšuje učinkovitost naprav, kot so grelniki vode, pomivalni stroji ali radiatorji. Za isti efekt porabimo več energije, nastane potreba po dodatni energiji.
Apnenec pušča grde madeže in ostanke na vaših dragocenih stvareh. Neprijetni madeži vodnega kamna na ploščicah in armaturah zahtevajo redno ter zamudno čiščenje. Pogosto se uporabljajo agresivna čistila, ki poškodujejo površine in škodujejo okolju. Apnenec je gojišče bakterij. Obloge vodnega kamna ugodno vplivajo na preživetje neželenih bakterij. S povečano kalcifikacijo je tveganje za onesnaženo pitno vodo večje in se s časom še povečuje.

ALGAM
Pogosto niso tveganje za zdravje, a delujejo prav neokusno. Zaradi dovolj svetlobe, vode in hrane alge čudovito uspevajo. Povsod tam se naselijo kot tanek sloj v, na primer, različnih vodnih filtrih, vazah za rože, akvarijih in plavalnih bazenih. Tako imenovane ‘rdeče alge’ najpogosteje tvorijo prevleko na pipah, koritih in posodah s pitno vodo.

Naša rešitev
Patentiran DAXTROEMTAP® zanesljivo ščiti vaš celoten cevni sistem. 

Pitna voda iz pipe kot alternativa kupljeni mineralni vodi
Človek je 2/3 iz vode. Zaradi tega je čista voda tako življenjsko pomemben del človekove prehrane. Osvežilna, bistra pitna voda naravnost iz pipe je prava, ustrezna alternativa dragim mineralnim vodam.

Za uživanje v pitju čiste vode so čiste cevi, brez neželenih usedlin in oblog, tako pomembne.

Zakaj ne bi rešili tega problema sedaj
Sistem DAXTROEMTAP odstrani obstoječe obloge in zaščiti vaš cevni sistem pred onesnaženjem. Patentiram sistem z odličnimi učinki.
Patentirana tehnologija EMTAP pošlje določene frekvenčne pakete v cevni sistem. Ti impulzi ugodno vplivajo na celoten vodni sistem.

Ščitijo ga brez kemikalij, brez filtrov in brez soli.

Ta sistem je enostaven za namestitev in deluje pri vodnih cevovodih različnih materialov.

Okolju prijazen sistem in poceni
Praktični testi so pokazali, da dosega sistem DAXTROEMTAP enake rezultate, kot dragi kemični procesi. Prav tako ohranja nevtralno sestavo, pH vrednost in svež okus pitne vode, ne da bi iz nje odstranil minerale.

Individualnost za vaše potrebe
Pravi sistem za vsako aplikacijo.

Linija DOM (Clean, Classic, Premium)
Deluje zanesljivo proti usedlinam vodnega kamna in rje, kot tudi proti algam. Na voljo je v treh velikostih, za različna področja uporabe, npr. za: kampiranje, počitniška stanovanja, stanovanjske hiše, stanovanjske in poslovne stavbe ter industrijske namene.

PROFESIONALNA linija (Pure, Care, Health)
Profesionalne različice sistema zajema PROFESIONALNA linija. Ta linija naprav vključuje vse funkcije različic linije DOM, vendar so ti sistemi zmogljivejši in opremljeni z drugimi uporabnimi funkcijami. Zraven tega vas ti sistemi aktivno ščitijo še pred škodljivimi bakterijami in se učinkovito borijo proti legioneli. Te naprave so še posebej primerne za frizerske in kozmetične salone, hotele, wellnesse, zdravilišča, pa tudi za domove za starejše, bolnišnice, različne javne objekte, šolske stavbe in bazene.
Več informacij o izdelkih švicarskega proizvajalca DAXTRO in izdelkih DAXTROEMTAP® dobite pri podjetju INOTEH.

INO­TEH d. o. o., K železnici 7
SI-2345 Bistrica ob Dravi
E-pošta: info@inoteh.si
Tel.: 02 673 01 34
www.inoteh.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!