Sestavljanje brez sledi, skladno s PWIS

logo

Večnamenske rokavice brez silikona GARANT, ki so izdelane v okolju brez prisotnosti silikona, so sedaj na razpolago za uporabo pri izdelkih z izjemno občutljivo površino.

Podjetje Hoffmann Group je na sejmu A+A 2019 v Dusseldorfu prvič predstavilo svoje nove večnamenske rokavice brez silikona GARANT. Posebnost teh rokavic je, da tako rokavice namenjene sestavljanju kot tudi rokavice odporne na ureznine ne vsebujejo silikona in so izdelane v proizvodnem okolju, ki prav tako ne vsebuje silikona. Rezultat tega je, da rokavice ne puščajo prstnih odtisov ali sledi na občutljivih površinah in so posebej zasnovane za uporabo v lakirnicah na področju avtomobilske industrije.

Oba tipa rokavic sta v skladu s standardi EN 388 in En 420 ter z VDMA standardnim listom 24364 za snovi, ki ovirajo utrjevanje premazov, kot so silikoni PWIS (Paint-Wetting Impairment Substances), ki ga je izdalo Združenje nemške strojne industrije (WDMA). Skladnost s slednjim je preveril in potrdil Fraunhoferjev inštitut v Stuttgartu. Rokavice za sestavo brez silikona GARANT so primerne za lahko industrijsko uporabo. So izjemno udobne za nošnjo in ponujajo zelo visoko odpornost na abrazijo. Kombinacija 15-krat pletene mešanice najlona in spandexa ter odporna poliuretanska prevleka zagotavljata te posebne lastnosti rokavic. Rokavice odporne na ureznine brez silikona GARANT so lahke ter navdušujejo s svojim izjemnim prileganjem med nošnjo. Preja 18-krat fino pletenega nosilnega materiala iz koži prijaznega najlon spandexa zagotavlja, da so rokavice izjemno fleksibilne in prilagodljive. To pomeni, da rokavice omogočajo izjemno spretnost, ki je potrebna pri manipulaciji majhnih natančnih izdelkov z ostrimi robovi. Odporna poliuretanska prevleka zagotavlja izjemen prijem in zanesljivo varuje roke pred poškodbami. Nove večnamenske rokavice brez silikona GARANT se lahko naročijo iz kataloga podjetja Hoffmann Group 2019/2020 ali preko spletne trgovine. Rokavice so na razpolago v velikostih 7 do 11.

www.hoffmann-group.com

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!