Avtomatizacija zgradb – kakovost in udobje bivanja

logo

V podjetju Telem d.o.o. zagotavljamo nadzor in enostavno upravljanje sistemov za ugodne bivalne razmere ter učinkovit nadzor nad rabo energentov.

V podjetju se kot uradni integrator ter član Alliance programa podjetja Schneider electric na področju avtomatizacije zgradb naslanjamo na njihove celovite rešitve. Zagotavljamo nadzor temperature, vlage in kvalitete zraka v prostorih, reguliramo ogrevanje in hlajenje ter upravljamo razsvetljavo v bivalnih ali poslovnih prostorih. Na tem segmentu se lahko pohvalimo z uspešno izvedenimi projekti na področju farmacevtske industrije.

Prav tako lahko upravljamo toplotne postaje, kotlovnice ali klimate v industrijskih ali več stanovanjskih objektih. Uspešno smo izvedli projekte tako projekte kotlovnic v več stanovanjih zgradbah, kot tudi upravljanje klimatov v prehrambni in kovinski industriji.

Ker sledimo svetovnim trendom tudi na področju e-mobilnosti, smo v avtomatizacijo zgradb vključili tudi segment polnilih postaj za električne avtomobile, kar še dodatno poveča uporabno vrednost celotnega sistema.

Pri vseh projektih uporabljamo najsodobnejšo merilno in procesno opremo priznanih svetovnih proizvajalcev, kar nam zagotavlja kar najboljše rezultate.

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!