Avtomatizacija zgradb – kakovost in udobje bivanja

logo

V podjetju Telem d.o.o. zagotavljamo nadzor in enostavno upravljanje sistemov za ugodne bivalne razmere ter učinkovit nadzor nad rabo energentov.

V podjetju se kot uradni integrator ter član Alliance programa podjetja Schneider electric na področju avtomatizacije zgradb naslanjamo na njihove celovite rešitve. Zagotavljamo nadzor temperature, vlage in kvalitete zraka v prostorih, reguliramo ogrevanje in hlajenje ter upravljamo razsvetljavo v bivalnih ali poslovnih prostorih. Na tem segmentu se lahko pohvalimo z uspešno izvedenimi projekti na področju farmacevtske industrije.

Prav tako lahko upravljamo toplotne postaje, kotlovnice ali klimate v industrijskih ali več stanovanjskih objektih. Uspešno smo izvedli projekte tako projekte kotlovnic v več stanovanjih zgradbah, kot tudi upravljanje klimatov v prehrambni in kovinski industriji.

Ker sledimo svetovnim trendom tudi na področju e-mobilnosti, smo v avtomatizacijo zgradb vključili tudi segment polnilih postaj za električne avtomobile, kar še dodatno poveča uporabno vrednost celotnega sistema.

Pri vseh projektih uporabljamo najsodobnejšo merilno in procesno opremo priznanih svetovnih proizvajalcev, kar nam zagotavlja kar najboljše rezultate.

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!