Avtomatizacija zgradb – kakovost in udobje bivanja

logo

V podjetju Telem d.o.o. zagotavljamo nadzor in enostavno upravljanje sistemov za ugodne bivalne razmere ter učinkovit nadzor nad rabo energentov.

V podjetju se kot uradni integrator ter član Alliance programa podjetja Schneider electric na področju avtomatizacije zgradb naslanjamo na njihove celovite rešitve. Zagotavljamo nadzor temperature, vlage in kvalitete zraka v prostorih, reguliramo ogrevanje in hlajenje ter upravljamo razsvetljavo v bivalnih ali poslovnih prostorih. Na tem segmentu se lahko pohvalimo z uspešno izvedenimi projekti na področju farmacevtske industrije.

Prav tako lahko upravljamo toplotne postaje, kotlovnice ali klimate v industrijskih ali več stanovanjskih objektih. Uspešno smo izvedli projekte tako projekte kotlovnic v več stanovanjih zgradbah, kot tudi upravljanje klimatov v prehrambni in kovinski industriji.

Ker sledimo svetovnim trendom tudi na področju e-mobilnosti, smo v avtomatizacijo zgradb vključili tudi segment polnilih postaj za električne avtomobile, kar še dodatno poveča uporabno vrednost celotnega sistema.

Pri vseh projektih uporabljamo najsodobnejšo merilno in procesno opremo priznanih svetovnih proizvajalcev, kar nam zagotavlja kar najboljše rezultate.

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!