Avtomatizacija zgradb – kakovost in udobje bivanja

logo

V podjetju Telem d.o.o. zagotavljamo nadzor in enostavno upravljanje sistemov za ugodne bivalne razmere ter učinkovit nadzor nad rabo energentov.

V podjetju se kot uradni integrator ter član Alliance programa podjetja Schneider electric na področju avtomatizacije zgradb naslanjamo na njihove celovite rešitve. Zagotavljamo nadzor temperature, vlage in kvalitete zraka v prostorih, reguliramo ogrevanje in hlajenje ter upravljamo razsvetljavo v bivalnih ali poslovnih prostorih. Na tem segmentu se lahko pohvalimo z uspešno izvedenimi projekti na področju farmacevtske industrije.

Prav tako lahko upravljamo toplotne postaje, kotlovnice ali klimate v industrijskih ali več stanovanjskih objektih. Uspešno smo izvedli projekte tako projekte kotlovnic v več stanovanjih zgradbah, kot tudi upravljanje klimatov v prehrambni in kovinski industriji.

Ker sledimo svetovnim trendom tudi na področju e-mobilnosti, smo v avtomatizacijo zgradb vključili tudi segment polnilih postaj za električne avtomobile, kar še dodatno poveča uporabno vrednost celotnega sistema.

Pri vseh projektih uporabljamo najsodobnejšo merilno in procesno opremo priznanih svetovnih proizvajalcev, kar nam zagotavlja kar najboljše rezultate.

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!