Napajalni konektorji podjetja Murrelektronik

logo

 

Sodobna avtomatizacijska tehnologija in z njo povezana oprema zahtevata veliko moči, z vedno bolj zapletenimi namestitvenimi postopki pa narašča tudi število naprav in komponente, kot so moduli E / A, senzorji ali upravljalni moduli, so vedno bolj v rabi. Industrija 4.0 in internet poleg tega vodita k povečanemu povpraševanju po procesnem inženiringu, celo mehanika se spreminja iz pnevmatičnega v električni pogon, s tem pa raste tudi potreba po zmogljivejših napravah.

Še nikoli ni bilo tako enostavno prenesti energije v vašo napravo

Napajalni konektorji podjetja Murrelektronik želeno moč dosežejo z lahkoto. Murrelektronik vam nudi električne napeljave za najrazličnejše namene, v številnih variacijah, majhnih količinah in s priključnimi kabli, ustrezno prirejenimi za točno določen način uporabe.

Napajalni konektor M12

Varna povezava – 63 V/16 A ali 630 V/12 A

Nov napajalni konektor M12 podjetja Murrelektronik je kompakten in zmogljiv konektor M12. Kot varen priključek je ustrezen za linearne pogone in koračne motorje ter kot napajalni vod za module Feldbus. Je prava alternativa 7/8” konektorjem, ki potrebujejo visoko gostoto pretoka moči v kompaktnem prostoru.

Prebrizgani so z dolgo obstojno, brezhalogensko poliuretansko izolacijo, torej so primerni tudi za uporabo v najzahtevnejših industrijskih razmerah. Vgrajeno varovalo omogoča varno povezavo tudi pod vplivom udarcev in tresljajev.

Konektor MQ15

Namestitev s hitrim priključkom

MQ15 prepriča s praktičnim sistemom za hitro priključitev. Namestimo ga, kot bi mignili. Zadostuje samo četrtinski obrat in že je nameščen! Tako pri namestitvi prihranite kar 80 odstotkov časa. MQ15 je primeren za asinhronske in indukcijske motorje do 7,5 kW in je optimalen za distribucijo energije. Z nadgradljivimi prirobnimi vtičnimi konektorji so asinhronski in indukcijski motorji opremljeni za namestitev konektorja MQ15, ki ga je preprosto priključiti.

7/8” (mini) konektor

Močni, kompaktni konektorji

Vodi velikosti 7/8‘‘ so popolna rešitev za krmilne tokokroge. Kabli z dovoljenjem cULus predstavljajo standard v severnoameriški industriji in se že desetletja uporabljajo za oskrbo komponent in naprav po vsem svetu. Robustni vodi so primerni za priključitev senzorjev, aktuatorjev, merilnih naprav in številnih drugih komponent.

Konektor M23

Preprosta in tesna priključitev servo motorjev

Vodi povezujejo servo regulator s pogonom. Pri motorju so na izbiro prebrizgani konektorji M23 z najrazličnejšimi razporeditvami kontaktov. Pri napajalnih konektorjih lahko po predpisih programa Siemens Sinamics izbirate med različnimi konci kablov.

Ali ste vedeli?

Vsi konektorji podjetja Murrelektronik so 100-odstotno preverjeni in so prvovrstne kvalitete. Naše obsežno znanje na področju priključne tehnologije temelji na dolgoletnih izkušnjah izdelave konektorjev M8 ter M12.

 

Prenesite belo knjigo in si zagotovite brezplačen vzorec konektorja M12…

(povezava: https://www.murrelektronik.si/si/highlights/napajalni-konektorji/ )

 

Murrelektronik GmbH
Concorde Business Park D2/11
A-2320 Schwechat
mail@murrelektronik.at
Telefon: +43 1 7064525-0
Fax: +43 1 7064525-300
https://www.murrelektronik.si

 

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Umetna inteligenca in droni izboljšujejo varovanje prostorov in opreme

Dron, ki ga krmili umetna inteligenca (AI) bo pregledoval prostore in iskal potencialne težave v prostorih ter tudi zaznal vlomilce. https://www.youtube.com/watch?v=q4RAmA9v114

Kibernetska varnost OT ni več nišno področje – VIDEO

Podjetja imajo veliko razlogov, da pozorneje spremljajo vprašanja okoli kibernetske varnosti v svojih tovarnah. Digitalizacija in povezave OT/IT poganjajo inovacije in prinašajo številne prednosti, vendar povečujejo tudi ranljivost za kibernetske napade. Drugi del serije o varnosti OT ponazarja posledice: implementacija varnostnih standardov za operativno tehnologijo (OT) še vedno zaostaja za IT.

Kromiranje 3D natisnjenih predmetov

Video pokaže, kako pripraviti 3D natisnjen predmet tako, da bo dovolj gladek in primeren za barvanje najprej s prevodno barvo, nato pa še za...

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!