Napajalni konektorji podjetja Murrelektronik

logo

 

Sodobna avtomatizacijska tehnologija in z njo povezana oprema zahtevata veliko moči, z vedno bolj zapletenimi namestitvenimi postopki pa narašča tudi število naprav in komponente, kot so moduli E / A, senzorji ali upravljalni moduli, so vedno bolj v rabi. Industrija 4.0 in internet poleg tega vodita k povečanemu povpraševanju po procesnem inženiringu, celo mehanika se spreminja iz pnevmatičnega v električni pogon, s tem pa raste tudi potreba po zmogljivejših napravah.

Še nikoli ni bilo tako enostavno prenesti energije v vašo napravo

Napajalni konektorji podjetja Murrelektronik želeno moč dosežejo z lahkoto. Murrelektronik vam nudi električne napeljave za najrazličnejše namene, v številnih variacijah, majhnih količinah in s priključnimi kabli, ustrezno prirejenimi za točno določen način uporabe.

Napajalni konektor M12

Varna povezava – 63 V/16 A ali 630 V/12 A

Nov napajalni konektor M12 podjetja Murrelektronik je kompakten in zmogljiv konektor M12. Kot varen priključek je ustrezen za linearne pogone in koračne motorje ter kot napajalni vod za module Feldbus. Je prava alternativa 7/8” konektorjem, ki potrebujejo visoko gostoto pretoka moči v kompaktnem prostoru.

Prebrizgani so z dolgo obstojno, brezhalogensko poliuretansko izolacijo, torej so primerni tudi za uporabo v najzahtevnejših industrijskih razmerah. Vgrajeno varovalo omogoča varno povezavo tudi pod vplivom udarcev in tresljajev.

Konektor MQ15

Namestitev s hitrim priključkom

MQ15 prepriča s praktičnim sistemom za hitro priključitev. Namestimo ga, kot bi mignili. Zadostuje samo četrtinski obrat in že je nameščen! Tako pri namestitvi prihranite kar 80 odstotkov časa. MQ15 je primeren za asinhronske in indukcijske motorje do 7,5 kW in je optimalen za distribucijo energije. Z nadgradljivimi prirobnimi vtičnimi konektorji so asinhronski in indukcijski motorji opremljeni za namestitev konektorja MQ15, ki ga je preprosto priključiti.

7/8” (mini) konektor

Močni, kompaktni konektorji

Vodi velikosti 7/8‘‘ so popolna rešitev za krmilne tokokroge. Kabli z dovoljenjem cULus predstavljajo standard v severnoameriški industriji in se že desetletja uporabljajo za oskrbo komponent in naprav po vsem svetu. Robustni vodi so primerni za priključitev senzorjev, aktuatorjev, merilnih naprav in številnih drugih komponent.

Konektor M23

Preprosta in tesna priključitev servo motorjev

Vodi povezujejo servo regulator s pogonom. Pri motorju so na izbiro prebrizgani konektorji M23 z najrazličnejšimi razporeditvami kontaktov. Pri napajalnih konektorjih lahko po predpisih programa Siemens Sinamics izbirate med različnimi konci kablov.

Ali ste vedeli?

Vsi konektorji podjetja Murrelektronik so 100-odstotno preverjeni in so prvovrstne kvalitete. Naše obsežno znanje na področju priključne tehnologije temelji na dolgoletnih izkušnjah izdelave konektorjev M8 ter M12.

 

Prenesite belo knjigo in si zagotovite brezplačen vzorec konektorja M12…

(povezava: https://www.murrelektronik.si/si/highlights/napajalni-konektorji/ )

 

Murrelektronik GmbH
Concorde Business Park D2/11
A-2320 Schwechat
mail@murrelektronik.at
Telefon: +43 1 7064525-0
Fax: +43 1 7064525-300
https://www.murrelektronik.si

 

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!