Servo pogoni Sigma-7 PROFINET, Yaskawa HITRI – NATANČNI – ZANESLJIVI

logo

Servo pogoni Sigma-7PROFINET iz podjetja Yaskawa so visoko zmogljivi pogonski sistemi z vgrajenim komunikacijskim PROFINET vmesnikom.

Lahko jih kombinirate s široko paleto motorjev, tako standardnih rotacijskih motorjev s 24 bitnimi enkoderji, kot tudi linearnih motorjev. S hitro prilagoditvijo servo pogona za posamezne “motion” aplikacije boste izrazito povečali kvaliteto in učinkovitost vaše proizvodnje.

Prednosti servo pogonov Sigma-7 PROFINET

Vsi servo pogoni soenostavno povezljivi in omogočajo zagon v le nekaj minutah, ustrezajo sodobnim standardom funkcionalne varnosti in zahtevam trga glede kompaktnosti, visoke stopnje dinamike in učinkovitosti, nezahtevnega vzdrževanja in izjemne zanesljivosti.

Vsak servo pogon je opremljen s paketom sodobnih programskih algoritmov, ki samodejno preprečujejo vibracije, kompenzirajo trenje,valovanje indruge nezaželene učinke.

 

Dodatne prednosti in lastnosti servo pogonov Sigma-7 PROFINET:

  • En servo regulator za eno ali dve osi
  • En servo regulator za linearne in rotacijske motorje
  • Kategorija varnosti SIL 3 za STO, PL-e CAT 3
  • Frekvenčni odziv hitrosti: 3,1 kHz
  • Napredne varnostne funkcije SS1, SS2, SLS
  • Povrate informacije (Feedback)

 

Tipteh d.o.o.
E-pošta: info@tipteh.si
Tel.: +386 (0)1 200 51 50
https://tipteh.com/si 

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!