Servo pogoni Sigma-7 PROFINET, Yaskawa HITRI – NATANČNI – ZANESLJIVI

logo

Servo pogoni Sigma-7PROFINET iz podjetja Yaskawa so visoko zmogljivi pogonski sistemi z vgrajenim komunikacijskim PROFINET vmesnikom.

Lahko jih kombinirate s široko paleto motorjev, tako standardnih rotacijskih motorjev s 24 bitnimi enkoderji, kot tudi linearnih motorjev. S hitro prilagoditvijo servo pogona za posamezne “motion” aplikacije boste izrazito povečali kvaliteto in učinkovitost vaše proizvodnje.

Prednosti servo pogonov Sigma-7 PROFINET

Vsi servo pogoni soenostavno povezljivi in omogočajo zagon v le nekaj minutah, ustrezajo sodobnim standardom funkcionalne varnosti in zahtevam trga glede kompaktnosti, visoke stopnje dinamike in učinkovitosti, nezahtevnega vzdrževanja in izjemne zanesljivosti.

Vsak servo pogon je opremljen s paketom sodobnih programskih algoritmov, ki samodejno preprečujejo vibracije, kompenzirajo trenje,valovanje indruge nezaželene učinke.

 

Dodatne prednosti in lastnosti servo pogonov Sigma-7 PROFINET:

  • En servo regulator za eno ali dve osi
  • En servo regulator za linearne in rotacijske motorje
  • Kategorija varnosti SIL 3 za STO, PL-e CAT 3
  • Frekvenčni odziv hitrosti: 3,1 kHz
  • Napredne varnostne funkcije SS1, SS2, SLS
  • Povrate informacije (Feedback)

 

Tipteh d.o.o.
E-pošta: info@tipteh.si
Tel.: +386 (0)1 200 51 50
https://tipteh.com/si 

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!