LCM-25KN – Več-nivojski KNX LED napajalnik s konstantnim izhodnim tokom

logo

MEAN WELL, vodilni proizvajalec standardnih napajalnikov, nadaljuje s promocijo tehnologije za avtomatizacijo zgradb z namenom ustvarjanja zelene in trajnostne družbe.

MEAN WELL povečuje raznolikost ponudbe KNX produktov z namenom, da bi se čim bolj približal tako potrebam končnih uporabnikov, kot potrebam sistemskih integratorjev. Za zaključek serije LCM-KN, MEAN WELL ponosno predstavlja LCM-25KN. Skupino produktov LCM-KN sestavljata še močnejša LCM-40KN in LCM-60KN.

LCM-25KN je LED napajalnik z močjo 25W. Različne konstantne izhodne tokove je mogoče nastaviti s pomočjo DIP stikala. LCM-25KN ima vgrajen KNX vmesnik, kar omogoča priklop napajalnika na KNX linijo brez uporabe KNX-DALI vmesnika. LCM-KN serija deluje pri vhodni napetosti 180~277VAC. Konstanten izhodni tok je nastavljiv med 350 in 1050mA.

Zahvaljujoč visoki učinkovitosti, ki doseže tudi 85%, lahko celotna LCM-KN serija deluje pri temperaturi ohišja od -30°C do 85°C tudi brez uporabe ventilatorja. Poleg tega je LCM-25KN opremljen še z vmesnikom, ki omogoča priklop neodvisnega stikala. LCM-25KN beleži število obratovalnih ur in porabo električne energije. Optimalno fleksibilnost pri načrtovanju LED razsvetljave omogočata tudi funkcija konstantne osvetlitve in možnost sinhronizacije z drugimi LCM-25 napajalniki.

 

Lastnosti LCM-25KN:

·         Konstanten izhodni tok nastavljiv z DIP stikalom med 350 in 1050mA

·         Zagotavlja optimalno delovanje LED luči brez utripanja

·         KNX/EIB protokol

·         Podpora za osvetlitev izhoda v sili

·         Vgrajena funkcija konstantne osvetlitve

·         Vmesnik za priklop neodvisnega stikala

·         Sinhronizacija do 10 napajalnikov

·         Funkcije: Zatemnitev, podatek o številu obratovalnih ur in porabi energije, logaritemska/linearna krivulja zatemnitve

·         3 leta garancije

 

www.lcr.si

 

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!