CompanyWall: Poznate pot do varnih poslovnih odločitev?

logo

Če se želite pravilno odločiti, kateremu podjetju boste zaupali, morate vedeti, kako posluje.
Pandemija Covid-19 spreminja način, kako podjetja poslujejo. Zaradi višjih tveganj, manj stabilnosti, omajanega zaupanja so podjetja bolj previdna, s kom bodo sodelovala, in več pozornosti namenijo iskanju zanesljivih virov informacij, na katerih temeljijo poslovne odločitve.

Z razvojem digitalizacije in dostopnostjo vse večjega števila podatkov je poslovne partnerje sicer relativno enostavno in hitro najti, s čimer se v poslovnem svetu, ki ga narekuje hiter tempo, zagotovo optimizira proces odločanja. A sprejemanje odločitev ne sme biti samo hitro, pač pa zanesljivo in varno za vas in vaš posel.
Zato je zaupanja vreden vir informacij o partnerjih, kupcih, konkurenci ključen, da najdete prave poslovne podatke, iz katerih takoj in jasno vidite, katera podjetja so zdrava, in s katerimi boste v času negotovosti ohranili stabilnost.

Če znate dokazati, da ste zaupanja vredno podjetje in znate prepoznati, kateri so zaupanja vredni partnerji, dobavitelji, kupci, boste na trgu konkurenčnejši in boste lažje dosegli poslovne cilje.

Kje torej najti zanesljive informacije o partnerjih, kupcih, dobaviteljih in konkurenci ter kako jih uporabiti?

S CompanyWall business podatki spremenite poslovne odločitve v poslovne rezultate
Nujno je, da poslovne odločitve temeljijo na poznavanju oz. razumevanju tistega, s katerim hočemo sodelovati. Bonitetna hiša CompanyWall zato razvija rešitve, s katerimi v poslovnem svetu hitro, enostavno in na podlagi objektivnih informacij najdete priložnost za varno poslovanje. Omogočajo, da se ne vi ne tisti, s katerimi sodelujete ali hočete sodelovati, ne odločajo čustveno, pač pa premišljeno.
CompanyWall vam pomaga, da najdete zaupanja vredna podjetja za sodelovanje, ki so kompetentna in transparenta pri poslovanju, kar pozitivno vpliva na učinkovitost, posledično pa tudi na rast prihodka, ne glede na to v kateri dejavnosti poslujete in velikost vašega podjetja.
A pridobiti zaupanje je običajno dolgotrajen proces, poslovno okolje pa narekuje hiter tempo in odločitve čez noč.
Zato izkoristite bazo pametnih podatkov CompanyWall business, ki dnevno pomaga več deset tisoč uporabnikom v Sloveniji, Srbiji, BiH, Črni gori in na Hrvaškem, da se pravilno odločijo in dobijo natančen vpogled v stanje na trgu.

S finančnim informatorjem ne potrebujete finančnih analitikov, saj zbiranje, analizo in obdelavo podatkov opravijo strokovnjaki CompanyWallin vam jih dostavijo na enem mestu. Povezujejo jih v različne kategorije tako, da ne spremljate le posameznih podjetij, pač pa vidite tudi širšo gospodarsko sliko, trende v dejavnostih ipd.
Ob tem v CompanyWall business najdete orodja, ki preverjanje podjetij še dodatno olajšajo.

Lista za sledenje
Na Listo za sledenje dodate podjetja, ki vas najbolj zanimajo, nimate pa časa ali potrebe, da bi jih dnevno spremljali. CompanyWall business jih spremlja za vas in vas o vsakršni spremembi takoj obvesti po e-pošti.

Najpomembnejše spremembe, ki jih s CompanyWall business ne boste zamudili:
• Blokada TRR
• Stečajni postopek
• Davčni dolgovi
• Sodni postopek
• Sprememba bonitetne ocene
• Sprememba odgovornih oseb
• Sprememba števila zaposlenih
• Ostale spremembe

Bonitetno poročilo
CompanyWall bonitetna poročila v jedrnati obliki ponujajo zanesljive podatke o poslovnem okolju podjetja. Predstavljajo maksimalno optimizacijo uporabe virov in omogočajo enostavno analizo preteklega poslovanja ter oceno poslovanja v prihodnje.
Bonitetno poročilo za svoje ali drugo podjetje enostavno izvozite v finančnem informatorju v PDF obliki. Bonitetno poročilo svojega podjetja uporabite kot portfelj, da se predstavite svojim partnerjem in sodelavcem.

Stečaji
Spremljanje dolžnikov je izjemnega pomena, zato se v CompanyWall business dnevno osvežuje seznam stečajev s pripadajočimi dokumenti, da imate vse potrebne informacije na enem mestu.

Dražbe
Za še večjo časovno in finančno učinkovitost v CompanyWall business najdete javne dražbe premičnin in nepremičnin. Ne potrebujete dodatnega vira informacij, pač pa le z enim uporabniškim imenom in geslom spremljate dražbe, na katerih lahko povečate svoje premoženje.
Možnost širitve na tuje trge
Naložbene priložnosti v tujini so bližje kot kdajkoli, saj je CompanyWall business regijski finančni informator. Poleg bonitetnih informacij za slovenska podjetja je uporaba na voljo v Srbiji, na Hrvaškem, v Črni gori in BiH. Izkoristite podatke in tudi v tujini varno stopite v sodelovanje.
CompanyWall bonitetna ocena: Dokažite, da ste zaupanja vredno podjetje
Bonitetne ocene so vsak dan bolj zaupanja vreden instrument na trgu, saj le z enim in mednarodno prepoznavnim simbolom govorijo o celostnem poslovanju gospodarskega subjekta.

Na kratkobonitetna ocenapove, ali je podjetje sposobno poravnati svoje obveznosti, ali jih bo poravnalo pravočasno ter kako kvalitetno in stabilno posluje.
Bonitetna hiša CompanyWall gospodarskim subjektom podeljuje naslednje bonitetne ocene:
• Bonitetna ocena AAA: Dokaz o brezhibni plačilni sposobnosti in poslovni učinkovitosti.
• Bonitetna ocena AA+: Zelo visoka kreditna sposobnost in stabilnost ter sposobnost izpolnjevanja standardov uspešnega poslovanja.
• Bonitetna ocena A+: Brez znakov tveganega poslovanja, visoka sposobnost izpolnjevanja finančnih obveznosti in nizko kreditno tveganje.
• BBB: Podjetje posluje zadovoljivo, potrebna je povečana previdnost.
• CCC: Tvegano poslovanje z malo možnosti, da bo podjetje preživelo v prihodnosti.

Najboljše bonitetne ocene pokažite s certifikatom bonitetne odličnosti
Poslovni subjekti, ki uporabljajo bonitetne ocene, hitreje in enostavneje izberejo poslovnega partnerja oziroma določijo stopnjo tveganja pred končno poslovno odločitvijo. Bonitetne ocene je možno preverjati v finančnem informatorju CompanyWall business ali s certifikatom bonitetne odličnosti.
Certifikat bonitetne odličnosti bonitetna hiša CompanyWall izda le najuspešnejšim podjetjem, ki so na podlagi poslovnih rezultatov pridobila eno od bonitetnih ocen v razredu A. Podjetja, ki z bonitetnimi ocenami A poslujejo tri leta zapored, poleg certifikata prevzamejo tudi kristalno plaketo zlate bonitetne odličnosti.
Certifikat bonitetne odličnosti na nacionalni in mednarodni ravni omogoča prepoznavanje najbolj uglednih, učinkovitih, transparentnih in odgovornih podjetij, ki izpolnjujejo dogovore in zahteve trga.

Ker certifikat bonitetne odličnosti prejmete tako v fizični kot v digitalni obliki, ga je moč izpostaviti na vseh najpomembnejših mestih: Poslovni prostor, ponudbe, e-mail podpis, spletna stran, družbena omrežja, predračuni, dokumenti …
Tako s CompanyWall rešitvami v različnih oblikah komunikacije, ki je ključna za utrjevanje zaupanja, enostavno pokažete poslovno integriteto.

Želite več zaupanja v poslovanju? Iščete način, da se na trgu izpostavite na najboljši možni način?
Z brezplačnim DEMO DOSTOPOM že danes preizkusite CompanyWall business in poskrbite za zdravo poslovno leto.
Ob registraciji na www.companywall.si/ uporabite PROMOCIJSKO KODO: CWB2020

CompanyWall d.o.o.
Kuzmičeva 5, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/ 320 92 92, 070/ 574 654
Email: info@companywall.si
DŠ: SI55591175
Matična številka: 6356087000
(PR)

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nagrada za prijaznost podnebju

CDP je podjetje FANUC ocenil kot "A-Seznam"

Svet mehatronike 45 (1-2024)

Pozdravljeni drage bralke in dragi bralci revije Svet mehatronike! Izgleda, da se svet vrti vedno hitreje. Pa s tem ne mislim vrtenja našega planeta, pač pa uvajanje novih tehnologij. V tokratni številki revije Svet mehatronike boste namreč lahko prebrali, kako umetna inteligenca (AI) pomaga pri iskanju novih materialov.

Predstavljamo Omron K7DD-PQ, novo serijo naprednih naprav za nadzor stanja elektromotorja

Preprečevanje nepričakovanih okvar opreme s spremljanjem težko merljivih načinov okvar, vključno s pogostimi spremembami hitrosti na motorjih s hitro spreminjajočimi se obremenitvami

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!