Nova linija univerzalnih okroglih vakuumskih sesalk SCHMALZ SUF

logo

SCHMALZ je svetovno uveljavljen specialist za rešitve na področju vakuumske tehnologije. Pred kratkim smo našemu tržišču prvič predstavili njihove inovativne, okrogle vakuumske sesalke SUF.

Okrogle sesalke SUF se uporabljajo za hitre aplikacije Pick & Place ravnih obdelovancev z gladko ali rahlo hrapavo površino. Zaradi možnosti izbire različnih materialov sesalk SUF (NBR-55, NBR-ESD-55, SI-55, SI-AS-55, HT1-60) so le-te primerne za prijemanje vročih obdelovancev, kot so deli iz plastike, stekla ali pločevine. Poleg tega se prijemalke SUF lahko uporabijo za prijemanje produktov, na katerih ne sme biti odtisov prijema (HT1-60), ali za zaščito pred elektrostatičnim praznjenjem (NBR-ESD-55).

Pomembne prednosti za uporabnike:
• Širok izbor premerov in materialov sesalk
• Odlične sesalne lastnosti z visoko natančnostjo pozicioniranja
• Ploščast sesalnik z majhno prostornino in optimizirano strukturo trenja
• Primerne za širok spekter zahtev (temperaturno odporne, prevodne in puščajo le nekaj ali nič sledi)
• Učinkovito in natančno rokovanje s komponentami
• Hitri časi ciklov z visoko bočno absorpcijo sile

Če se teže ali mere obdelovancev s časom spremenijo, se lahko spremeni tudi potrebna sesalna sila. To pomeni, da mora imeti sesalka večji ali pa manjši premer. V tem primeru je menjava za uporabnika zelo preprosta, saj so po višini vse sesalke enake. Ker ostajajo dimenzije po višini enake, ni treba spreminjati krmiljenja sistema/stroja, kar zelo poenostavi delo.

Kontakt:

MB-NAKLO d.o.o.
Toma Zupana 16, SI-4202 Naklo
Telefon: +386 (0)4 277 17 00
E-pošta: info@mb-naklo.si
www.mb-naklo.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!