Svetovne novosti industrije na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju

logo

Najpomembnejši proizvajalci, nosilci ključnih blagovnih znamk na področju orodjarstva in strojegradnje, industrijske avtomatizacije, varjenja in rezanja, industrije plastike, materialov in komponent ter naprednih tehnologij se bodo od 5. do 8. aprila 2022 predstavili na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju. Sejem MIS predstavlja stičišče domačega in svetovnega industrijskega sektorja, priložnost za nove posle, nove stranke in predstavitev novosti.

Štiridnevni sejem bo, zdaj že tradicionalno, med drugim zaznamoval Dan varilne tehnike, ki ga Celjski sejem organizira skupaj z Društvom za varilno tehniko Krško, Društvom za varilno tehniko Maribor in Sindikatom kovinske in elektroindustrije Skei. Prav tako se bo v okviru sejma odvil Dan orodjarstva, ki se bo organiziral skupaj z Razvojnim centrom orodjarstva Slovenije TECOS. Letos bo na sejmu posebno mesto dobilo tudi področje industrijske avtomatizacije in tovarn prihodnosti, kar bodo vsebinsko podprli strokovnjaki strateškega razvojno inovacijskega partnerstva (SRIP) Tovarne prihodnosti.

Podjetja, ki bi se na sejmu MIS želeli predstaviti, lahko to še vedno storite. Da pridobite informativno ponudbo, oddajte povpraševanje na: https://ce-sejem.si/sejmi/mednarodni-industrijski-sejem/informacije-za-razstavljavce/

ZAKAJ RAZSTAVLJATI NA MIS-u?
*Statistika leta 2019

$1       Več kot 15.000 strokovnih obiskovalcev v 4 dneh.

$1       99 % razstavljavcev je svoj nastop ocenilo za uspešen oz. zelo uspešen, 55 % jih je na sejmišču sklenilo konkreten poslovni dogovor.

$1       Priložnost za promocijo podjetja in pridobivanje novih kontaktov.

$1          Priložnost za ponovno utrditev podjetja na trgu po krizi.

 

2021 / 34

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!