Svetovne novosti industrije na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju

logo

Najpomembnejši proizvajalci, nosilci ključnih blagovnih znamk na področju orodjarstva in strojegradnje, industrijske avtomatizacije, varjenja in rezanja, industrije plastike, materialov in komponent ter naprednih tehnologij se bodo od 5. do 8. aprila 2022 predstavili na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju. Sejem MIS predstavlja stičišče domačega in svetovnega industrijskega sektorja, priložnost za nove posle, nove stranke in predstavitev novosti.

Štiridnevni sejem bo, zdaj že tradicionalno, med drugim zaznamoval Dan varilne tehnike, ki ga Celjski sejem organizira skupaj z Društvom za varilno tehniko Krško, Društvom za varilno tehniko Maribor in Sindikatom kovinske in elektroindustrije Skei. Prav tako se bo v okviru sejma odvil Dan orodjarstva, ki se bo organiziral skupaj z Razvojnim centrom orodjarstva Slovenije TECOS. Letos bo na sejmu posebno mesto dobilo tudi področje industrijske avtomatizacije in tovarn prihodnosti, kar bodo vsebinsko podprli strokovnjaki strateškega razvojno inovacijskega partnerstva (SRIP) Tovarne prihodnosti.

Podjetja, ki bi se na sejmu MIS želeli predstaviti, lahko to še vedno storite. Da pridobite informativno ponudbo, oddajte povpraševanje na: https://ce-sejem.si/sejmi/mednarodni-industrijski-sejem/informacije-za-razstavljavce/

ZAKAJ RAZSTAVLJATI NA MIS-u?
*Statistika leta 2019

$1       Več kot 15.000 strokovnih obiskovalcev v 4 dneh.

$1       99 % razstavljavcev je svoj nastop ocenilo za uspešen oz. zelo uspešen, 55 % jih je na sejmišču sklenilo konkreten poslovni dogovor.

$1       Priložnost za promocijo podjetja in pridobivanje novih kontaktov.

$1          Priložnost za ponovno utrditev podjetja na trgu po krizi.

 

2021 / 34

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!