Industrijsko hlajenje in klimatizacija s proizvajalcem Texa Industries S.r.l..

logo

Italijanski proizvajalec Texa Industries S.r.l. je eden redkih v Evropi, ki s pomočjo izključno italijanske tehnologije načrtuje in proizvaja celotno paleto rešitev za klimatizacijo in industrijsko hlajenje. Prav zato s ponosom poudarjajo, da so njihovi izdelki »Made in Italy«. Njihove rešitve odlikujejo visoki standardi kakovosti in velika enostavnost uporabe, ki ustreza potrebam slehernega uporabnika. Texa Industries S.r.l. tako predstavlja edinstvenega in celovitega partnerja za vse zahteve glede upravljanja s toploto. Podjetje ponuja zelo strukturiran katalog izdelkov, kljub temu pa njihovo poslovanje temelji tudi na zagotavljanju namenskih rešitev, prilagojenih po meri, ki ustreza specifičnim zahtevam posamezne stranke. Prav zaradi vseh prednosti, ki odlikujejo izdelke proizvajalca Texa Industries S.r.l., jih je podjetje Marchiol d.o.o. vključilo v svoj prodajni program.

Podjetje Texa Industries S.r.l. je prisluhnilo uporabnikom in s pomočjo dolgoletnih izkušenj, pridobljenih v industrijskem sektorju, razvilo celotni izbor klimatskih sistemov, primernih tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo. Nekaj pomembnih lastnosti je opisanih v spodnjem sestavku.

1. Fleksibilno sestavljanje: Edinstvena, posebna zasnova po zahtevah standardov, ena dimenzija okvirja in pet razpoložljivih hladilnih moči. Enostavna namestitev na ploščo omare (nad-gradna, pol-vgradna ali vgradna) brez uporabe dodatne opreme.
2. Nižji stroški vzdrževanja: Vse klimatske naprave so standardno opremljene s hidrofilno obdelavo na kondenzacijski napravi. Ta poseben postopek zagotavlja daljšo življenjsko dobo komponent in učinkovito preprečuje nabiranje prahu in olja, kar prispeva k znatnemu zmanjšanju potrebe po rutinskih vzdrževalnih posegih.
3. Zaščita proti vodi in prahu: Širok nabor posebnih klimatskih naprav, ki so namenjene zunanji uporabi in imajo vse električne dele zaščitene proti vodi in prahu (stopnja zaščite IP54).
4. Termostat z digitalnim zaslonom: Zmogljiv, zanesljiv in standarden (za vse razpone razen za zunanjo uporabo) termostat omogoča enostaven prikaz temperature, nastavitev in upravljanje več varnostnih alarmov. Preprosta nastavitev parametrov omogoča delovanje dveh klimatskih naprav na isti plošči po načelu master-slave.
5. Enostavna menjava filtrov: Preprosta in ergonomska zasnova klimatskih naprav omogoča enostavno montažo in vzdrževanje filtra s preprostim odmikom stranskega ohišja, brez potrebe po demontaži drugih pomembnih mehanskih delov.
6 Pasivni odstranjevalec kondenza je standarden za vse vertikalne klimatske naprave z močjo hlajenja nad 600 W. Ta sistem odvajanja kondenza varčuje z energijo, saj deluje brez kakršne koli porabe električne energije, odstranjuje kondenz brez posebnih zunanjih sistemov za odvajanje kondenza.
7 Standardno dobavljeno prešano tesnilo omogoča enostavno uporabo in natančno združitev klimatske naprave z omaro ter zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite IP55, ki je na voljo na tržišču.
8 Izpust kondenza. Varnost je na prvem mestu! Vse klimatske naprave imajo tudi izpust kondenzirane vode na zunanjo stran. S tem klimatska naprava garantira varnost instalacije.

www.texaindustries.com

2021 / 34

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nagrada za prijaznost podnebju

CDP je podjetje FANUC ocenil kot "A-Seznam"

Svet mehatronike 45 (1-2024)

Pozdravljeni drage bralke in dragi bralci revije Svet mehatronike! Izgleda, da se svet vrti vedno hitreje. Pa s tem ne mislim vrtenja našega planeta, pač pa uvajanje novih tehnologij. V tokratni številki revije Svet mehatronike boste namreč lahko prebrali, kako umetna inteligenca (AI) pomaga pri iskanju novih materialov.

Predstavljamo Omron K7DD-PQ, novo serijo naprednih naprav za nadzor stanja elektromotorja

Preprečevanje nepričakovanih okvar opreme s spremljanjem težko merljivih načinov okvar, vključno s pogostimi spremembami hitrosti na motorjih s hitro spreminjajočimi se obremenitvami

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!