VRD Dankon d.o.o. – SIEMENS – Simatic CPU 150xD TF

logo

Družina krmilnikov SIMATIC S7-1500 T se je že pred časom okrepila z dvema novima krmilnikoma, ki sta posebna po svoji obliki in namembnosti. Predstavljamo vam krmilnika Simatic Drive Controller, ki sta konstruirana kot Sinamics S120 kontrolna enota CU320-2 – booksize.


Krmilnika z opisom CPU 1504D TF IN CPU 1507D TF sta krmilnika z integrirano varnostjo in tehnologijo za nadzor gibanja – za prvih 6 osi (PLC – Simatic S7-1500T). Varnostni krmilnik s tehnološkimi funkcijami v eni strojni opremi združuje kontrolno enoto CU320-2 Sinamics 120 in tehnološke vhode/izhode.

Krmilnik CPU 150xD TF se uporablja za:
– modularne stroje
– stroje s srednje do velikim številom osi
– podpira široko paleto motorjev (sinhroni servo motorji, asinhroni indukcijski motorji, momentni motorji, linearni motorji,…)

Simatic Drive Controller združuje nadzor gibanja stroja z dvema varnima tehnološkima krmilnikoma in z zanesljivim pogonskim sistemom.

Pregled strojne konfiguracije – v angleškem jeziku
Z večanjem števila tehnoloških objektov se povečuje tudi čas kalkulacije krmilnika, ki je potreben za procesiranje tehnoloških objektov. Cikel kontrole gibanja postaja daljši.
Pri izbiri imamo na voljo dve orodji: SIZER in TIA Selection Tool. Obe orodji sta na voljo brezplačno in na spletnih straneh Siemens Slovenija. Seveda pa smo vam na voljo tudi zaposleni pri VRD Dankon. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri opreme za vašo aplikacijo, vašem naročilu ter vam svetovali pri zagonu sistema. Na nas se lahko obrnete preko elektronskega naslova info@dankon.si ali spletne strani www.dankon.si.

NOVI TERMINI IZOBRAŽEVANJA ZA SIEMENS TIA PORTAL
Programiranje 2 – 24.- 28. Maj 2021
Programiranje 1 – 21. – 25. Junij 2021

VRD Dankon d.o.o., Aleš Kovačec

2021 / 34

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!