Hoffmann Group predstavlja katalog 2021/22

logoZ novim ciklom izdajanja se bo poraba papirja zmanjšala za 1.000 ton na leto.

München, 29. junij 2021 – Z objavo kataloga 2021/22 skupina Hoffmann Group napoveduje dvoletni cikel izdajanja s takojšnjim učinkom. S podaljšanjem trajanja uporabe tiskane izdaje, ki jo številni kupci imenujejo »oranžna biblija«, se bo poraba papirja zmanjšala za približno 1.000 ton na leto, poleg tega pa se bomo izognili emisijam CO2, ki nastanejo pri prevozu.

V novem katalogu 2021/22 je na voljo obsežna ponudba kakovostnih orodij, delavniškega pohištva in osebne varovalne opreme, ki obsega več kot 86.000 izdelkov. Veljati začne 1. avgusta 2021. Takrat bodo vsi članki na voljo tudi v eTrgovini www.hoffmann-group.com. Skupno približno 110.000 izdelkov je pripravljenih za takojšnjo dobavo na zalogo.

Martin Reichenecker, direktor prodaje in trženja ter predstavnik izvršnega odbora pri družbi Hoffmann SE, pojasnjuje: »Svoje stranke smo vprašali, ali bi se strinjale z daljšim trajanjem uporabe kataloga, da bi lahko izboljšali svoj ekološki odtis. Predlog je bil sprejet z veliko večino glasov. Zelo smo veseli, da naše stranke podpirajo našo trajnostno pobudo. Sproščena sredstva bomo uporabili za nadaljnji razvoj naših digitalnih kanalov, da bomo svojim strankam lahko ponudili še boljše storitve.«

Katalog Hoffmann Group 2021/22 vključuje izdelke 500 blagovnih znamk proizvajalcev ter blagovni znamki GARANT in HOLEX. Večina novih izdelkov (39 %) je s področja rezalnega in vpenjalnega orodja. Družina izdelkov GARANT Master, ki združuje orodja za visokozmogljivo rezanje, je bila na primer razširjena s prvim VHM-svedrom za mikro natančne obdelave. Novi GARANT Master Steel MICRO je bil razvit za zelo visoko stopnjo natančnosti in stabilnosti v kombinaciji z najboljšo mogočo zmogljivostjo; ponuja impresivno možnost centralnega visokotlačnega hlajenja.

Nabor ročnih in merilnih orodij je bil dodatno razširjen: Posebnost so orodja družine izdelkov Hoffmann Group Connected Tools (HCT) s podporo Bluetooth, ki brezžično prenašajo izmerjene podatke v osebni računalnik ali v aplikacijo HCT na pametnem telefonu. Rastoča družina HCT vključuje digitalna pomična merila GARANT HCT, globinske merilnike HCT in elektronske momentne ključe/ključe za vrtilni kot GARANT HCT. V povezavi z aplikacijo lahko uporabljate tudi merilna orodja podjetij Sylvac SA in Bowers Group. Drugi proizvajalci so že izrazili zanimanje za vključitev svojih izdelkov v aplikacijo HCT.

Tudi razdelek »osebna varovalna oprema« se je znatno povečal. To predstavlja približno tretjino novih izdelkov. V oddelek delavniškega pohištva je bilo dodanih približno 500 novih izdelkov, pri čemer so tudi tu privlačni novi izdelki.

Vseeno, ali gre za orodje s področja odrezovanja, rezkanja, vrtanja, struženja, vpenjanja, merjenja, brušenja, ročnega orodja, delavniškega pohištva ali osebne varovalne opreme – poslovni in zasebni kupci lahko v katalogu Hoffmann Group na enem mestu najdejo vse, kar potrebujejo, in to v 18 jezikih.

https://www.hoffmann-group.com

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!