Konfigurirajte svoje delovne postaje

logo

Skupina Hoffmann Group predstavlja spletni konfigurator s 3D-pogledi.

Skupina Hoffmann Group širi svojo spletno storitev načrtovanja delavniškega pohištva s spletnim konfiguratorjem za delovne postaje GARANT GridLine. Nova storitev strankam omogoča, da same oblikujejo svoja delovna mesta in z le nekaj kliki miške dobijo ponudbo zanje. Konfigurator je zdaj na voljo na https://configurator.dsp.hoffmann-group.com.

Zaradi intuitivnega uporabniškega vmesnika je delo s spletnim konfiguratorjem povsem enostavno: Vnos uporabnika omogoča izdelavo 3D-modelov v realnem času. Uporabniki lahko modele obračajo ter jih povečajo in pomanjšajo, da si jih podrobno ogledajo z vseh strani. Z registracijo v trgovini eTrgovina lahko shranijo svoje konfiguracije in se pozneje vrnejo ter nadaljujejo z delom.
Tako deluje spletni konfigurator v praksi: Za začetek uporabniki kliknejo želeno osnovno vrsto delovne postaje GARANT GridLine. Izbirajo lahko med tremi možnostmi mLevel za ročno in eLevel za električno nastavitev višine delovnega mesta ter eLevel+ z nastavitvijo višine delovnega pulta. V naslednjem koraku lahko uporabniki dodajo zahtevano dodatno opremo in ločeno prilagodijo barve posameznih elementov. Uporabniki lahko izbirajo med desetimi standardnimi barvami. Med dodatno opremo spadajo na primer podporni stebri, podporne ročice, vodila za opremo in predali ali ohišja predalov za osnovno omarico. Za dokončanje lahko stranke podrobno pregledajo svoj koncept v 3D-obliki in prikličejo ustrezen seznam delov. Če je stranka zadovoljna, je v kontaktnem obrazcu na voljo možnost pridobitve ponudbe.

Na ta način spletni konfigurator ne odpira le novih možnosti za načrtovanje izdelkov, temveč zagotavlja tudi novo pot za interakcijo s svetovalci za delovne postaje skupine Hoffmann Group. Na koncu se izboljša natančnost načrtovanja, uporabniki pa prihranijo čas. Zvesti motu »lažje in hitreje do želenega izdelka«.

https://www.hoffmann-group.com

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!