Konfigurirajte svoje delovne postaje

logo

Skupina Hoffmann Group predstavlja spletni konfigurator s 3D-pogledi.

Skupina Hoffmann Group širi svojo spletno storitev načrtovanja delavniškega pohištva s spletnim konfiguratorjem za delovne postaje GARANT GridLine. Nova storitev strankam omogoča, da same oblikujejo svoja delovna mesta in z le nekaj kliki miške dobijo ponudbo zanje. Konfigurator je zdaj na voljo na https://configurator.dsp.hoffmann-group.com.

Zaradi intuitivnega uporabniškega vmesnika je delo s spletnim konfiguratorjem povsem enostavno: Vnos uporabnika omogoča izdelavo 3D-modelov v realnem času. Uporabniki lahko modele obračajo ter jih povečajo in pomanjšajo, da si jih podrobno ogledajo z vseh strani. Z registracijo v trgovini eTrgovina lahko shranijo svoje konfiguracije in se pozneje vrnejo ter nadaljujejo z delom.
Tako deluje spletni konfigurator v praksi: Za začetek uporabniki kliknejo želeno osnovno vrsto delovne postaje GARANT GridLine. Izbirajo lahko med tremi možnostmi mLevel za ročno in eLevel za električno nastavitev višine delovnega mesta ter eLevel+ z nastavitvijo višine delovnega pulta. V naslednjem koraku lahko uporabniki dodajo zahtevano dodatno opremo in ločeno prilagodijo barve posameznih elementov. Uporabniki lahko izbirajo med desetimi standardnimi barvami. Med dodatno opremo spadajo na primer podporni stebri, podporne ročice, vodila za opremo in predali ali ohišja predalov za osnovno omarico. Za dokončanje lahko stranke podrobno pregledajo svoj koncept v 3D-obliki in prikličejo ustrezen seznam delov. Če je stranka zadovoljna, je v kontaktnem obrazcu na voljo možnost pridobitve ponudbe.

Na ta način spletni konfigurator ne odpira le novih možnosti za načrtovanje izdelkov, temveč zagotavlja tudi novo pot za interakcijo s svetovalci za delovne postaje skupine Hoffmann Group. Na koncu se izboljša natančnost načrtovanja, uporabniki pa prihranijo čas. Zvesti motu »lažje in hitreje do želenega izdelka«.

https://www.hoffmann-group.com

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!