Upravljalna postaja FSMMD, najprimernejša za aplikacije z več upravljavci

logo

Upravljalna postaja FSMMD podjetja Spohn & Burkhardt je idealna za izmensko delo. Njena funkcija pomnjenja namreč vsakemu od upravljavcev omogoča hitro in enostavno ponastavitev osebnih nastavitev in s tem prihranek časa. Poleg tega lahko za maksimalno ergonomijo in udobje na delovnem mestu izkoristite električno nastavljiv sedež in konzole.

Upravljalna postaja FSMMD, ergonomska in funkcionalna
Na upravljalnih postajah upravljavci pogosto preživijo več ur, zato je pomembno, da so udobne in ergonomske. V podjetju Spohn & Burkhardt, svetovno znanem proizvajalcu krmilnih palic in upravljalnih postaj, svoje postaje že standardno opremijo z udobnimi sedeži in številnimi možnostmi prilagajanja. Poleg tega lahko vsak upravljavec postaje lastne nastavitve shrani s posebno funkcijo pomnjenja, kar močno olajša izmensko delo.

Upravljalna postaja FSMMD je prav na račun funkcije pomnjenja idealna izbira za aplikacije, v katerih se izmenjuje več upravljavcev. Omogoča vam namreč hitro in enostavno ponastavitev zase najprimernejšega položaja sedeža in drugih nastavitev. Nagib in položaj sedežev in konzol po dolžini in višini z lahkoto nastavite z električnim pomikom. Opcijsko vam je na voljo tudi električna rotacija.

Glavne značilnosti upravljalne postaja FSMMD
Upravljalna postaja FSMMD je izjemno prilagodljiva, vsaka dodatna možnost nastavitve pa še poveča varnost na vašem delovnem mestu.

Udoben sedež:

  • Električna nastavitev pozicij: naprej/nazaj, navzgor/navzdol, nagib
  • Električna nastavitev pozicije hrbtišča
  • Ročna nastavitev višine in nagiba naslonjala za glavo
  • Opcijska električna rotacija

Nadzorne konzole:

  • Ročna nastavitev zasuka
  • Električna nastavitev pozicij: naprej/nazaj, navzgor/navzdol, nagib
  • Vgrajeno vrtljivo stikalo

Naslon za noge:

  • Opcijska ročna namestitev dodatne nožne opore, ki se po potrebi potisne v stran

Vzmetenje:

  • Pnevmatsko
  • Električna nastavitev višine

Uporabite upravljalne postaje FSMMD v najrazličnejših aplikacijah
Upravljalno postajo izkoristite za izmenska dela v gradbeništvu, industriji (npr. v jeklarnah, cementarnah, sežigalnicah odpadkov, transportni tehnologiji, …), pristaniščih, kmetijstvu, na ladjah, vlakih, ipd. Z njo prihranite čas in zagotovite varno in udobno delo različnim upravljavcem strojev.

Tipteh d.o.o.
E-pošta: info@tipteh.si
Tel.: +386 (0)1 200 51 50
https://tipteh.com/si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!