Upravljalna postaja FSMMD, najprimernejša za aplikacije z več upravljavci

logo

Upravljalna postaja FSMMD podjetja Spohn & Burkhardt je idealna za izmensko delo. Njena funkcija pomnjenja namreč vsakemu od upravljavcev omogoča hitro in enostavno ponastavitev osebnih nastavitev in s tem prihranek časa. Poleg tega lahko za maksimalno ergonomijo in udobje na delovnem mestu izkoristite električno nastavljiv sedež in konzole.

Upravljalna postaja FSMMD, ergonomska in funkcionalna
Na upravljalnih postajah upravljavci pogosto preživijo več ur, zato je pomembno, da so udobne in ergonomske. V podjetju Spohn & Burkhardt, svetovno znanem proizvajalcu krmilnih palic in upravljalnih postaj, svoje postaje že standardno opremijo z udobnimi sedeži in številnimi možnostmi prilagajanja. Poleg tega lahko vsak upravljavec postaje lastne nastavitve shrani s posebno funkcijo pomnjenja, kar močno olajša izmensko delo.

Upravljalna postaja FSMMD je prav na račun funkcije pomnjenja idealna izbira za aplikacije, v katerih se izmenjuje več upravljavcev. Omogoča vam namreč hitro in enostavno ponastavitev zase najprimernejšega položaja sedeža in drugih nastavitev. Nagib in položaj sedežev in konzol po dolžini in višini z lahkoto nastavite z električnim pomikom. Opcijsko vam je na voljo tudi električna rotacija.

Glavne značilnosti upravljalne postaja FSMMD
Upravljalna postaja FSMMD je izjemno prilagodljiva, vsaka dodatna možnost nastavitve pa še poveča varnost na vašem delovnem mestu.

Udoben sedež:

  • Električna nastavitev pozicij: naprej/nazaj, navzgor/navzdol, nagib
  • Električna nastavitev pozicije hrbtišča
  • Ročna nastavitev višine in nagiba naslonjala za glavo
  • Opcijska električna rotacija

Nadzorne konzole:

  • Ročna nastavitev zasuka
  • Električna nastavitev pozicij: naprej/nazaj, navzgor/navzdol, nagib
  • Vgrajeno vrtljivo stikalo

Naslon za noge:

  • Opcijska ročna namestitev dodatne nožne opore, ki se po potrebi potisne v stran

Vzmetenje:

  • Pnevmatsko
  • Električna nastavitev višine

Uporabite upravljalne postaje FSMMD v najrazličnejših aplikacijah
Upravljalno postajo izkoristite za izmenska dela v gradbeništvu, industriji (npr. v jeklarnah, cementarnah, sežigalnicah odpadkov, transportni tehnologiji, …), pristaniščih, kmetijstvu, na ladjah, vlakih, ipd. Z njo prihranite čas in zagotovite varno in udobno delo različnim upravljavcem strojev.

Tipteh d.o.o.
E-pošta: info@tipteh.si
Tel.: +386 (0)1 200 51 50
https://tipteh.com/si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!